Mind a 14 vádlottra, köztük Verók István volt VII.kerületi polgámersterre is börtönbüntetés kiszabását kéri majd a terézvárosi ingatlanügy decemberben kezdődő perében az ügyészség - írja a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a vádiratból kiderül, hogy Verók István és tizenhárom társa 2004-ben tudta, hogy kárt okoz az egyik Andrássy úti palota eladásával.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kockapac
Megérdemli az a rohadt buflákfejű szemét zs..ó geci; aki dunakesziről járt "dolgozni" 7 es bmw-vel terézvárosba, és ott osztotta az észt polgármesterként ahol életében nem járt! remélem hamarosan anyucit vagy apucit csinálnak belőle a sitten, ott aztán lehet okoskodni!

alfás
mint demszkynek. annak a faszkabátnak is Budapest volt a mindene. szintén dunakesziről.
libero
Ácsi kockapac...

Majd szép lassan kiderül, hogy kikről mit tud Verók elvtárs és hordája, aztán majd elnézést kérnek tőle, hogy egy ilyen szépreményű ember lelki világát megbolygatták...

Mivel a szelet is ki kell fogni a vitorlából, szerintem kemény pénzbírságra (úgy saccra, kb. 18.000.- forintra) számíthat, a Princz féle károkozás mértékének arányában...
kockapac
@libero: akkor odamegyek , kettéhasítom a szegycsontját és beleszarok a testébe!
Dr. Felipe
Kár hogy a debreceni panamánál nem ilyen fürgék az ügyészek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.