Az én receptem bevált - mondta a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium diákjainak Schmitt Pál köztársasági elnök, aki hálát ad az égnek, hogy gyerekkorában még nem volt tévé, és mégsem volt üres egyetlen perce sem. Az államfő azt ajánlotta a fiataloknak: senki se legyen megelégedve azzal, amilyen, törekedjen jobbra. A rendhagyó osztályfőnöki óra közben az utcán néhány szakszervezeti aktivista tüntetett.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Palika, már megint hazudsz!!! Mikor születtél !? Mikor indult be nálunk a TV adás!? Mellesleg néztem a videót , javaslom, inkább írogassál minden nap, a helyesírási hülyeségeidet lassan megszokjuk, de a zongorát hanyagoljad! Nehéz lesz Cziffra Györgyöt leköröznöd! :-))))))))))))))))))))
silber13
A műsorvezető tantónéni bokáig sárgába borult a megtiszteltetéstől, a diákok meg alig palástolt röhögőgörcsöt próbáltak leküzdeni...
fan.tomas
Snitt pál a zongoránál
fehérebb az orgonánál...
Pepita Ofélia
Jó volt a kiscsaj! "Ügyel az országra, csak olyan ügyeket ír alá ami fontos,...meg minden..
Ez a kis bige 2 év múlva választani fog! Irgalom Istene ne hagyj el!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.