Az államtitkár szerint a devizahitelesek problémájának megoldása a bankokra nézve kockázattal jár, de még elviselhető terhet jelent.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Aztán viszik majd a betétesek pénzét is?
Feraj49
@cadmagician: 10.34ra.Ami állami nem feltétlen rossznak kellene lennie.Csak azokban a beosztásokban politikailag kiválasztott emberek a vezetők,akik nem rendelkeznek emtápiával, tudással és a legtöbbjük csak a saját meggazdagodásán fáradozik!Az egészségügyet mikor is tették teljesen tönkre /Horváth Ági-Molnár Lajos páros/ Miért vannak rossz állapotban az utak-mert a súlyadónak nevezett "útdíj"-at mégsem külön kezelik,-mint amikor beharangozták ezt az adófajtát-hanem abból segélyeket,stb. osztanak.Az államkincstár nevében is benne van az állam "pénztárcája" nem az egyéneké,ezért nem használhatják magánszemélyek.
Don Quijote
@Feraj49: Te a Mikola alatt olyan fasza volt az Eü????
Feraj49
@Don Quijote: Nem mondhatnám.Az egész rendszerváltás óta haldoklik!Pedig doktorok a vezetők!
szaboria1
@Feraj49: A doktorok a gyógyításhoz értenek és nem gazdasági vezetéshez.. Egy jól képzett orvosvezető aki vette a fáradságot és gazdasági ismereteket is elvégzett az jobban tud segíteni a gazdasági vezetőnek. Van egy két kórházunk ahol nincs veszteség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.