Egyre kevesebben szavaznának, miközben többen fordulnak el a kormánytól és a Fidesztől a HVG és a Medián közös felmérése szerint. A kisebb pártok támogatottsága viszont nő.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@luigilongo60: A maszoppal is ide jutottunk volna,ha lassabban is mint a fütykösökkel!!Egyik sem volt képes ujragondolni a gazdaság felépitését,átszervezését..
Az export munka is csalós,mert a kinti árakhoz képest éhbérért dolgozik legtöbb "nyugat felé" termelő cég.!!A nyugati vevők mindig extraprofitról beszélnek ha keleten vásárolnak vagy gyártatnak.Ugyanakkor a náluk képződött szemetet itt és a szomszédos országokban / kivétel Ausztria/ adják el üzletláncaikon keresztül!Menj be mondjuk Deggendorfban egy Lidl-be,és akkor megtudod.!Vagy menj be hollandiában egy C-1000-be,TREFF-be stb.
szaboria1
Lesz ez még lejeb is !!!
@KöBüKi: Mivel a kinti Lidl-t ismertük ezért mi csak az ott forgalmazott terméküket vesszük. Mert nem vagyok hajlandó PIck néven gyártott párizsi féléket vásárolni lassan már 2000.-ft-ért/kg.Valaki írta egyszer Angliában árult Pick szalámi miért olcsóbb átszámítva mint itthon.
kiscserkész
@libero: Bigyófészekbe léptél. Itt java balliberálisok tépik a szájukat.
köhögő bolha
Pápua Új-Guineán nagyon szeretik a télen lebarnult Viktort,főleg levesbe!Mikor indul végre?
DR Eric CARTMEN
Az előző kormány után azt hittem rosszabb nem jöhet. De ezek ugyanolyan ostobák, de ráadásként sunyi hazugok is. ( az előző alatt nem Bajnaiékat értettem. Velük kellett volna folytatni. )
fan.tomas
@szaboria1: Dönci (te csutaknak ismered) hozott németből számlával téli szalámit ami átszámolva nem volt 2500 forint rudanként.
Élni tudni kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.