Nem hosszabbítják meg az engedélyt. Október 31-ig működhet, aztán mindent le kell bontani.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Számomra is érthetetlen!
A nyitásnál szemben laktam a Liliom elején, ráadásul közvetlen a Dunára néző ötödik emeleti lakásban! Lehet hogy a fiatalság, bolondság miatt, de engem sosem zavart a hangerő. Valami más lehet a dolgok mögött, mindenesetre szomorú hogy miért kell tönkre tenni valamit ami legalább még működik ebben a kis országban:
Szomorú!
zsolti
nem tejeltek eleget. már mikor be lett lengetve, hogy ez lehet a sorsa. nem vette a tulaj a lapot, nem tömte meg eléggé az önkormányzati csinovnyikok zsebét, hát így járt.
szaboria1
Vajon kinek fáj a foga arra területre? Mert az indoklásuk nem felel meg a valóságnak .Egyszerű lenne a képlet ha a tiltakozok névsorát meglehetne nézni,mert ott tényleg messze van lakóingatlan ott koleszok és egyetemi épületek vannak.
csapnivalo
Hát csak tippelek, de mondjuk odament egy önkormányzathoz "közel álló" ügyvéd és bejelentette a tulajnak, hogy 50% az enyém, vagy bezárás. A ZP meg azt hitte, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Hát olyan forrón ették... (remélem, nincs igazam, csakhát annyi ilyen példa volt már a közelmúltban)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.