Az Orbán-kormány leváltásához a demokratikus ellenzék megszervezésére van szükség, s ez az ellenzék akkor lesz a mainál sokkal erősebb, ha megtanul együttműködni - mondta Gyurcsány Ferenc egy sajtótájékoztatón szerdán, Gyulán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Megint viszket neki.Nem tud a fenekén maradni.
Rosszabb mint a Liptai Claudia!
Dr.luigilongo60
@libero: Nem értem a problémádat, annak idején Szófosó,Répa Robi,Cser Palkó és egyéb idióta állatfajok naponta tartottak többször is sajtótájékoztatót, hol a Balatonban térdig,hol Fletó háza előtt.
Akkor most miért zavar,ha Fletó néha kiáll és elmondja a véleményét?
guszty
Legalább lesz ellenzék. Gyurcsány felvilágosítja az embereket arról amit a bőrükön éreznek. Nem árt ez, ha érzi a kormány, hogy baj van.
apacuka
@luigilongo60:Engem speciel nem zavar,hadd mondja(úgyis egyre kevesebb embert érdekel az a paprikajancsi).Az már viszont súrolja az ingerküszöbömet hogy HOL MONDJA,mert szerintem a BÖRTÖNFRAKCIÓBAN KELLENE.De ne félj,a vicco nem csukatja le(igazad van 1 korábbi hsz-od kapcsán)mert nem áll érdekében,mivel a háttérösszefonódások révén kellemetlen perceket okozhat neki,olyanokat amiket a naracsködben élők sem biztos hogy tolerálnának,és 14-ben átszavaznának a Jobbikra.Szóval az egész per csak kutyakomédia.A valódi elszámoltatás a Jobbik-kormányra vár majd.Ha nem 14-ben akkor 18-ban.
Dr.luigilongo60
@apacuka: A Jobbikra vár az elszámolás?
Ha ébren vagy, ne álmodjál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.