A zavarodott férfi minden előjel nélkül dobta le a ruháit, majd ádámkosztümben rohangált az utastérben. Meztelen férfi riogatta az utasokat a budapesti Nagykörúton közlekedő 4-es villamoson – számolt be a Hír24 egyik olvasója hírportálunknak. Úgy tudjuk az eset még hétfő délután történt, a Corvin negyed és a Boráros tér megállók között.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Kérdés,hogy voltak-e gyermekek a villamoson?Ha nem akkor az utasok jót röhöghettek,miután feleszméltek.Nyugaton már "bevett" szokás az ilyenfajta figyelemfelkeltés!
Zsoel
Nem tudom, miért nincs ilyenkor az utasok közt pár markos férfi, aki elkapná, és pár v@l@gba rúgás után úgy ledobná a villamosról, hogy hármat bukfencezzen.
palika
Egyszer valaki ezt az őrültet leteperhetné és arra kényszerítené. na dugjál meg, felállna-e neki!?
Feraj49
@Zsoel: Voltak ilyen emberek,amikor a BKV.járatárról "letessékelték" a tisztelt részeg utast.A vége az ellenőrök kapták a fegyelmi.Érdemes.Mindjárt elvinne a rendőr garázdaságért.
Hókuszpók
Mert bezárták a Lipótot, itt az eredmény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.