1515 dolgozójának csoportos létszámleépítését és a teljes termelés befejezését jelentette be az Elcoteq pécsi üzeme. A dolgozók ma délután a Széchenyi téren demonstrálnak. A hír azért érdekes, mert a folyamat beindulásakor augusztusban még 3800 dolgozót jelentett a cég és folyamatosan 500-nál kevesebb leépítést kommunikált. Vajon hova lett alig 2 hónap alatt 800 munkavállaló! Elég volt a hazudozásból!!!!!!

Forrás: bama.hu
Feltöltő: senkifia68
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
2011. augusztus 9. 07:26
Kifizette a béreket, de el is bocsát az Elcoteq

A Szilva utcai üzemben változatlan ütemezésben folyik a termelés, ugyanakkor megkezdődött a korábban bejelentett leépítés érintettjeinek kiértesítése. A maximumként jelzett 680 helyett várhatóan 400 és 500 között lesz a leépített dolgozók száma.

****************************

2011. augusztus 24. 18:55 BAMA

Krippl Zoltán kiemelte, szó sincs újabb leépítésről, a korábban jelzett ötszáz fő elküldése is csak szeptember végére fejeződik be minden részletében.

A Baranya Megyei Munkaügyi Központban azt tudtuk meg, hogy az Elcoteq Magyarország Kft. a csoportos elbocsátásról szándéknyilatkozatot adott le júliusban, ám a pontos létszámot mindmáig nem közölték.

*****************************
2011. szeptember 5. 10:50 BAMA

„Leállította a termelését az elmúlt hétvégén az Elcoteq pécsi gyára” – érkezett a hír egy névtelenségbe burkolózó forrásból szerkesztőségünkhöz"
Elcoteq: nincs hivatalos információ, rémhírek keringenek

*****************************

2011. szeptember 9. 17:15

A Dunántúli Naplóhoz, illetve a bama.hu hírportálunkhoz naponta érkeznek az Elcoteq pécsi üzemével kapcsolatos hírek. Ezek egyike szerint „újabb, 800 fős leépítés indult a gyárban”. A híresztelést azonban cáfolta a cég helyi vezetése.

*******************************
Don Quijote
Éljen a narancsos gazdasági fellendülés, mert ők azonnal tudták a megoldást:DD
marlin2
Ezekszerint már nem csak a banktőke, hanem a befektetői tőke is menekül az országból!!
Sikerült!! Itt az idő!! Hajrá Magyarország!! Hajrá magyarok!!
marlin2
"Orbán: az egymillió munkahelyért kell dolgoznunk"
Hát ez van!! Talán már el kellene kezdeni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.