A rokkantnyugdíjas dögöljön meg! - Legalábbis a FIDESZ kormány tervei alapján ezt szándékoznak végrehajtani! Vajon ezek után van-e, aki kételkedik a törvényesített eutanáziában? Ha valaki (ténylegesen) megrokkan, azt nyilván nem magának keresi. Már az is döbbenetes, hogy a rokkantak a vegetációhoz sem elegendő összegből kénytelenek "eltartani" magukat, miközben élelemre sem elegendő a részükre megállapított alamizsna, nem hogy a gyógyszereikre! A rokkant nyugdíjak még a 2-3 évtizedes munka után megrokkant dolgozók esetében is alig fedezik a létfenntartás legszűkebb költségeit. A viszonylag magas (!!!)- 70-80 ezer forintos - rokkantnyugdíjból éppen csak vegetálni tudnak, és egyre kevesebb, vagy egyáltalán nem jut a számukra nélkülözhetetlen gyógyszerek megvásárlására. Közeli ismerősöm - ovosként - elhagyta az országot többek között azért, mert esküjéhez híven nem tudta hivatását teljesíteni! Mesélte, hogy naponta hányingerrel és gyomorideggel küszködött, mert lelkiismeretével összeegyeztethetetlennek tartotta ama utasítást, amellyel kerek-perec megszabták "felsőbb szervek", hogy a kórházban fekvő betegeknek nem kell adni a drága gyógyszereket. Helyette a hatástalan pirulákat kell nyomkodni beléjük, a betegek úgysem tudják mit kapnak, de az orvosban bíznak, eszükbe sem jut, hogy fölöslegesen szedik az ápolók által naponta kiosztott "gyógyszereket". Nem kételkednek az orvosban sem, hiszen azok a betegek egyetlen mentsvárai! És különbenis a gyógyításra tették a Hippokratészi-esküt.... Ha nem ismerném hivatástudatáról és lelkiismeretességéről az említett orvost, talán el sem hiszem a történetet. Ám pár nappal később másik (egymástól teljesen idegen) egészségügyi dolgozótól ugyanezt hallottam azzal kiegészítve: ezt leginkább az időseknél kell alkalmazni! Így, szó szerint! KELL! Nos, mit is tesz a szocikhoz hasonlóan szociálisan érzékeny, csupa jószándék jelenlegi kormányunk??? Olvassuk a Napi Gazdaság írását: "2012 januárjától csak a korhatár feletti öregségi ellátások számítanak nyugdíjnak, így a korhatár alattiak szociális ellátássá alakulnak. Ezekre ugyanakkor nem vonatkoznak a nyugdíjemelési vagy a nyugdíjakat védő szabályok - írja a Napi Gazdaság Online.

Forrás: fusz.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Úgy látom nem tetszik a fidesznyikeknek a véleményem
de nem baj nekem meg az övéké oszt jó napot !
Dr. Akula
@nyanya001: ezek nem fideszesek! Trollok! Fideszesek már nincsenek, csak fizetett statiszták!
nyanya001
@Dr. Akula: Van akinek fel sem tűnik, hogy itt rokkantsági és özvegyi
nyugdíjakról van szó csak írja az ostobaságait !
Dr.luigilongo60
@nyanya001: Valamelyik régi hibbant fidesznyik ismerősünknek elpattant az agyában a vér és a hatására átkeresztelkedett.
full
Már elloptátok a magánmegtakaritásomat a nyugdíjkasszából most ellopjátok a rokkantnyugdíjamat gondolkozzatok Magyarok.És Én még rátok is szavaztam Soha többé fityesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.