A NAV országszerte ellenőrzéseket végzett és kiderült, több vállalkozás szarvasmarhák felvásárlásakor úgy próbált jogosulatlan előnyre szert tenni, hogy nyomdai minőségben hamisított okmányokat használtak fel. Többen visszaéltek a fajtatiszta szarvasmarhák kivitele után járó export-visszatérítéssel - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel.

Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Higgy, amit akarsz,Nekem egészen más a véleményem Budairól.
Bugajakab
Budai tehetne egy sétát a mezőgazdaságban
másfelé is.

Na, de csak úgy, hogy ne sértse
a Jakab István érdekeit!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Ha nem ő lenne ott akkor más végezné a piszkos munkát....de az adócsalókat a spekulánsokat csak meg kell büntetni...vagy mégse ?
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: A kérdés már csak az, hogy mennyi a valós és mennyi a mesterségesen generált ügy a Budai Úr körül, mert eddig nem sok mindent tudott felmutatni a vádaskodáson és a feljelentgetésen kívül.
Olyan mint az egyszeri hülye gyerek, akiből található minden utcában legalább egy.
Az ilyenek abban lelik örömüket, hogy minden nap feljelenthetnek valakit, valamiért.
Ráadásul az ilyenek pillanatok alatt a vélt sérelmeket már valósnak is látják, mert annyira beleélik magukat a szerepükbe.

Maradjunk annyiban , hogy a magyar hatóságoknak lenne bőven dolga, ha rendesen és becsülettel végeznék a munkájukat és nem lennének korrumpálhatóak.
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Tudom,Neked mint vállalkozónak szar az ilyet hallani de az igazság néha fáj és Nálad csak személyeskedést tudott kiváltani.
Talán inkább néhány embernek nem ártana elgondolkodni mások lehülyézése helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.