A NAV országszerte ellenőrzéseket végzett és kiderült, több vállalkozás szarvasmarhák felvásárlásakor úgy próbált jogosulatlan előnyre szert tenni, hogy nyomdai minőségben hamisított okmányokat használtak fel. Többen visszaéltek a fajtatiszta szarvasmarhák kivitele után járó export-visszatérítéssel - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel.

Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.luigilongo60
Mingyá gyün a gabrella és mögmagyarázza, hogy a gonosz teszkó vagy valamelyik bank vót a tettes.
marlin2
@luigilongo60: A Gyurcsányt se hagyd ki!! :)))
Rézangyal
Drágáim, mielőtt nagyon belelovallnátok magatokat a vállalkozók gyalázásába, előbb gondolkodjatok el azon, hogy szeretett Vezírünk potom 3000 MILLIÁRDDAL károsította meg a saját népét! Számoljátok már össze, hogya sok gennykóros politikus 20 év alatt HÁNY AZER MILLIÁRDDAL károsította meg az országot és a népet!
Majd, ha ezt tisztába tettétek, akkor nyűgösködjetek az ehhez képest viccesnek tűnő 50 milla miatt!
Rézangyal
ég azt is hozzáteszem, hogy az Úniós szabályozási baromságok miatt "kicsivel" többet vesztett az országunk, mint 50 milla! Ennyit az ÚNIÓ jó híréről!
Dr.luigilongo60
@Böjti Banyus: propeller.hu/itthon/2105184-igy-csalt-milliardokat-a-cba-lanc-tagja

Azért ez már ugye nem olyan vicces, mellesleg a Zusi 6 vagy 7 évet kapott egy ilyen "vicces" összegért, kíváncsian várjuk itt is a súlyos ítéletet.
dr. prédikátor
@marlin2: kihagytad: A Bajnai ,Gyurcsány kormány monnnyon le!a vinter marinak meg vegyék el a járadékát!!!!
Dr.luigilongo60
@Böjti Banyus: Sőt, ez sem vicces annyira:
"Munkaügyi ellenőrzés 11 481 munkáltatónál történt, és az esetek 42 százalékánál állapítottak meg jogsértést. Feketén foglalkoztattak 7476 dolgozót. A bejelentés nélküli foglalkoztatásban a vagyonvédelmi szakma megelőzi az építőipart és a vendéglátást is. Az utóellenőrzések során többször tapasztalható, hogy a munkáltató adószámát az adóhatóság felfüggesztette, vagy a társaság felszámolás alatt áll, a felszámoló a cég irataival nem rendelkezik, így a határozatban foglaltakat sem tudja végrehajtani. A hitelező tehát futhat a pénze után."

inforadio.hu/hir/belfold/hir-461690
Rézangyal
@luigilongo60: Talán nem kellene teljesíthetetlen terhet róni a kis, hangsúlyozom KIS vállalkozókra! Nem ők a csalók, hanem a nagyok! Te meg csak egy multi-bérenc vgy, véleményed e témánál számomra nem mérvadó.
Rézangyal
Arra elfelejtettél reflektálni, hogy a szeretett Vezír és politikusaink milyen léptékben lopták meg a SAJÁT népüket?!!! Az Úniót meg lexarom, nem fognak 50 millába belehalni!
Dr.luigilongo60
@Böjti Banyus: Multibérenc???
Ez jó!!!
Munkásbérenc vagyok inkább, ha úgy tetszik, mellesleg a kormány által eltüntetett manyupok 3000 milliárdját a magyar vállalkozások kb. évente eltüntetik az adócsalással.
Dr. Akula
Tódi nem nyilatkozik, csak mínuszol......
Rézangyal
@luigilongo60: De nem a kisvállalkozások, hanem a kormány-közeli ipa-napa-haver-barát vállakozói körök. Nagyon jó lenne, ha nem általánosítanál!
Dr.luigilongo60
@Böjti Banyus: Nem Én tehetek róla, hogy nem sok pozitív tapasztalatom van a témában, meg arról sem hogy túl sokat láttam és tapasztaltam ahhoz ,hogy lássam a legkisebb vállalkozás is dögivel csalja az adót, ahol lehet.
Könyvelők regéket tudnának erről mesélni, természetesen csak név nélkül merik elmondani szűk baráti társaságban.
Inkább nem is írnék példát, mert csak felhúzom magam rajta, hogy sok hülye el is hiszi, hogy az évek óta "veszteségesen" működő vállalkozások tulajdonosai milyen faszogányosan élnek, miközben halálra sírják magukat.
A NAV meg "valamiért" mindig elhiszi, hogy a BMW-ket csak a szél fújkodja be egyesek udvarára.
Csizmás Kond
@luigilongo60: Ha mindez igaz, márpedig igaz kell legyen ha te írtad :) akkor mi a fészkes fenéért haragszol a kivizsgálásokra ?
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Nem emlékszem, hogy ilyet valaha is írtam volna, már megint ne akarj olyan kijelentést Nekem tulajdonítani, amit nem írtam.
Túlságosan élénk a fantáziád.
Csizmás Kond
@luigilongo60: Pedig ha jól emlékszem nagyon ki vagy akadva Budaira....
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Szerinted ez a hibbant pitbull a vállalkozásokat vizsgálja?
Csak és kizárólag a kormány ellenségeinek az ügyeit kavarja immár legalább egy éve rengeteg feljelentéssel, egyelőre azonban nulla eredménnyel.
Csizmás Kond
@luigilongo60: Szerintem a csalásokat a csalókat vizsgálja....de attól te még tudhatod jobban....:)
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Higgy, amit akarsz,Nekem egészen más a véleményem Budairól.
Bugajakab
Budai tehetne egy sétát a mezőgazdaságban
másfelé is.

Na, de csak úgy, hogy ne sértse
a Jakab István érdekeit!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Ha nem ő lenne ott akkor más végezné a piszkos munkát....de az adócsalókat a spekulánsokat csak meg kell büntetni...vagy mégse ?
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: A kérdés már csak az, hogy mennyi a valós és mennyi a mesterségesen generált ügy a Budai Úr körül, mert eddig nem sok mindent tudott felmutatni a vádaskodáson és a feljelentgetésen kívül.
Olyan mint az egyszeri hülye gyerek, akiből található minden utcában legalább egy.
Az ilyenek abban lelik örömüket, hogy minden nap feljelenthetnek valakit, valamiért.
Ráadásul az ilyenek pillanatok alatt a vélt sérelmeket már valósnak is látják, mert annyira beleélik magukat a szerepükbe.

Maradjunk annyiban , hogy a magyar hatóságoknak lenne bőven dolga, ha rendesen és becsülettel végeznék a munkájukat és nem lennének korrumpálhatóak.
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Tudom,Neked mint vállalkozónak szar az ilyet hallani de az igazság néha fáj és Nálad csak személyeskedést tudott kiváltani.
Talán inkább néhány embernek nem ártana elgondolkodni mások lehülyézése helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.