A közlejövőben várhatóan több Nike-márkaboltot is bezárnak Magyarországon - értesült a Pénzcentrum.hu....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atesz30
Csatlakozom a többiekhez. Egyszer akartam nike cuccot venni , mikor volt ez a teccsós felhajtás tudjátok. Erre kinyitom a táskát és egy nagy lyuk az egész sehol egy zseb. Mondom anyád ad ezért ennyi pénzt mikor kínaiban komolyabbat venni fele ennyiért.
Feraj49
Nem vásárolok az ilyen boltban már,mert a magyar boltokba már nem az eredeti minőséget adják!Ausztriában vett NIKE zoknikat az előírt hőfokon mosva sokat kibírtak.Az itthon vásároltak talán egy hónapot.Arról nem is beszélve a pamutzokniba már műszál is van keverve.Már nem minőség!
SELIG
Felőlem az összeset bezárhatják. 25 éve volt utoljára Nike termék a lábamon. De az marha jó cipő volt Pelé Rio volt a neve. Nagyon strapabíró cucc volt. Ezek az újak hamar szétesnek. Drágák és szarok.
lópicigáspár
Akárhogy is fikázzátok a Nike-t, a legstrapabíróbb sportcuccokat árulja. Ha csak tehetem csak azt veszek, elsősorban cipőt! Hihetetlen mit kibír. Az adidas a lába nyomába sem ér!
kiscserkész
Én maradok a Török cuccoknál. Ott a pamut, még gyapotból készül, nem úgy mint, a márkanevet viselő Kínai műanyag hulladékból készültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.