Vasárnap Brüsszelben tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, így nem láthatta, hogy több tízezer ember tüntet a kormány politikája ellen. Orbánnak korábban nem kellett szembenéznie ekkora tömeggel. Első kormányzása idején csak a MIÉP akciózott, az őszödi beszéd kiszivárgása után másfél napig kivárt, majd elítélte az erőszakot. Az idén szembenézhetett volna a felháborodott rendvédelmi dolgozókkal, de inkább Pintér Sándor ment helyette.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Orbánt, mint a diktátorokat általában egy zárt miliőben tartják. Nehezen (pontosabban dühkitörésse)l kezelik az ilyenek a kritikát. Jó példa a kritika eltussolására ahogy hirtelen "tönkrementek" a térfigyelő kamerák a tüntetés (milyen érdekes, hogy csak a tüntetés) helyszínein. Aki látta a Hitlerről szóló filmet az akár párhuzamot is vonhat.
Bugajakab
@coyote3: Így van, sajnos.

Egy félőrült tönkre teszi az országot.
De hibás az is, aki ott van mellette, és parírozik!
lópicigáspár
Hogy kezeli!? Elmenekül Brüsszelbe sallert osztogatni!
Fater59
Hogyan - hogyan ? Zsebre dugott kézzel , flegmán .Ahogy eddig, a továbbiakban sem törődik avval , mi lenne jó a zembereknek (pedig nagy részük , rá szavazott ), megy a beteg elméje után ,ha törik , szakad, akkor is, véghez viszi amit kitalált.Neki jó legyen , a többi le van sz...... !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.