Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy hónapra házi őrizetbe helyezte Tasnádi Pétert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@fan.tomas: Az, hogy te, milyen nemzetiségű vagy, vagy nem vagy, az engem nem érdekel. Ha képes lennél az arroganciádon, felülemelkedni egészen kedvelhető ember lennél. De, lehetsz zsidó is, a véleményemen nem változtat. Ebben az országban nagyon sokféle nemzetiségű ember él, És mind között egyaránt van jó és rossz ember!
A döntés joga pedig a tiéd, hogy jó vagy rossz ember akarsz lenni.
szaboria1
@Dulcinea: Nem tartod azért érdekesnek,hogy már többször akarnak rákenni valamit és a bírók meg nem találják igen meg alapozottnak a vádakat. Köztudott Pintér gyülöli.
fan.tomas
@Dulcinea: Már meg ne sértődj de sem a te sem más véleménye nem érdekel, ha személyemet vagy népemet érinti!
libero
Tasnádi egy öntelt, beteg ember. Az "összetartó" társa vegyen elő egy-két régebbi újságot, vagy keressen rá a neten a dutyiban a kóser kaját magából kikelve követelő "vállalkozó" nevére.
Úgy viszonyul mindenhez (és mindenkihez), mintha csupa palesztin lenne körülötte.
szaboria1
@libero: Amit most leírtál az sajna másokra is értelmezhető. Csak hallanod kellene a felső10000 viselkedését.
Dulcinea
@szaboria1: De, elég érdekes! Ám köztudott, hogy kis országunkban az ügyvédek java része korruptabb a korruptnál is. Jó pénzért, érdekből a legelveteműltebb gyilkost is tisztalelkű ártatlan báránnyá, állitják be. És ne mond, hogy nincs így, és azt sem, hogy szegény ártatlan embernek csupán kirendelt ügyvédje van, mert nincs elegendő pénze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.