Frei Tamás 13 éven keresztül jegyezte a Dosszié nevű szórakoztató riportfilm-sorozatot, mely néha botrányokkal, néha csatornaváltásokkal, de végig megmaradt az egzotikus helyek, exkluzív történetek és személyiségek tematikájánál. A folyamatos utazgatás után egy ideje Nizzában letelepedve a magyar elit sajátos logikáját, racionális és irracionális hatalmi játszmáit dolgozza fel fikciós regényekben. Első, egy éve megjelent könyvében a Megmentőben a politikai elit, a most piacra kerülő Bankárban pedig a bankár szektor fiktív prominensei kerülnek a boncasztalra. Frei Tamással a regény egyik helyszínén, egy genovai kávéházban beszélgettünk újrafelhasznált újságírásról, fejlett világbeli rabszolgaságról és arról, ki az egér és ki a birka.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ki mondta, hogy nálunk szabad sajtó van? Egyáltalán, mikor volt?
DR Eric CARTMEN
Annak idején mikor az "ál bérgyilkost " megkérdezte mennyiért lőné ki a magyar miniszterelnököt (OV) az alcsúti törpe megsértődött. Azt mondta:értem a tréfát de nem felejtek. Úgyhogy jobb is hogy elköltözött, mert úgy járna mint Tasnádi.
Dr.luigilongo60
Hú de tombol a kultúra, szinte IQ folyam indult meg egyesekben.
zsömle
már nemtudom hol olvastam hogy utazásait állami pénzből csinálta....dejóvolt neki!
1951
A sajtó szabad,csak az újságíróink beszariak!Miért nem lehet egyetlen napilapban sem olvasni a bankok indexálási trükkjeiről.melynek következtében megduplázódtak a "devizahitelesek" devizát nem is látott (ez a tulajdonképpeni indexálási trükk) havi törlesztőrészleteik!Csoda egyáltalán az, hogy fizethetetlenné váltak a megduplázott havi törlesztőrészletek akkor, amikor a fizetések 2008 óta változatlanok, sőt csökkentek?! S mindeközben a bankok 350 milliárd forintnál is nagyobb tiszta nyereségre tettek szert! Szóval, itt az ideje a magyarországi bankok"megregulázásának",mert gátlástalanságuk határtalanná vált! Az indexálási trükk bevezetéséért, folyamatos alkalmazásáért pedig milliárdos bírságot illenék kiszabni rájuk! Jó lenne persze az is, ha a bankok által megvezetett ügyfelek egy emberként fognának össze -pillanatnyilag még ők is széthúznak, de miért, azt nem lehet tudni!!- és kijelentenék,hogy innentől kezdve addig egy forint törlesztőrészletet sem fizetnek,amíg a bankok vissza nem állítják a felvételkori árfolyamra,hozzászámolva természetesen a hivatalosan elismert 3, vagy 4 % inflációt és mindenki számára azonnal fizethetővé is válnának a havi törlesztőrészletek! Mi az oka vajon a magyarországi bankok gáncsoskodásának,amely egyébként saját anyabankjuknál is ismeretlen fogalom, ja persze ott még ( Németország, Franciaország,stb.) létezik a bankok ügyfeleikkel szembeni tisztesség fogalma!Nos, nálunk kormányzati közbeavatkozás nélkül a bankok nem fognak rátérni a tisztesség útjára, persze "sírni" azt tudnak, hogy veszteségesek, pedig erről szó nincs,csupán nyereségeik csökkentek némiképp!Azért "zongorázni lehet" a különbséget a veszteség és a nyereség némiképp csökkenése között!! Most már a kormányon a sor, mert a bankok maguktól nem lépnek!! Ugye rövidesen sor fog kerülni erre?!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.