Az Arcadom Zrt.-nek négycsillagos szállodát kellett volna varázsolnia 2011 végére az évtizedek óta romos állapotban álló szentesi Petőfi Szállóból, a beruházás azonban csak addig jutott, hogy a felvonulási területen kitették, később pedig leszedték a cégtáblát. A hárommilliárdos építkezésből a cég egyelőre pénzt nem látott, viszont gőzerővel beindult körülötte a jogi csatározás: előbb az Arcadom indított felszámolási eljárást a fővállalkozó ellen, majd az Arcadom is megkapta ugyanezt az üzletet közvetítő társaságtól, amely Demjánéktól követeli a jutalékát. Az elmérgesedett pénzügyi vitából polgári per és büntető feljelentés is kerekedett. A város szocialista polgármestere úgy látja, az ügyben senki sem ártatlan, de szerinte a remény hal meg utoljára.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Jaj de sok jó finom fagyit megettünk a cukrászdájában , mikor még középiskolás voltam . Igaz akkor még egy forintos gombócok voltak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.