A 2012-es költségvetésre vonatkozó javaslat vitáját folytatták a képviselők csütörtök reggel a parlamentben.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose1
Szijjártó ha megszólal nem fogunk változtatni ez a jelszava mást nem tud mondani lépés lelépés!!!!!
marlin2
Szijjártó Péter, a Fidesz képviselője több szerenységet kér Gyurcsány Ferenctől, hiszen szavai szerint alatta nőtt az államadósság 53 százalékról 80 százalék fölé. Mint mondta, a devizahitelek is akkor alatt szaladtak el.
Szijjártó óriási szociális teljesítménynek nevezte, hogy a jövő évi költségvetésben a legnagyobb növekedés a társadalmi felzárkóztatás sorain van, vagyis erre a területre 39, 3 százalékkal többet költenek jövőre, mint idén. A fideszes politikus szerint az oktatás megújítására jövőre 6 százalékkal, az egészségyügyre négy százalékkal, míg a közbiztonság megerősítésére öt százalékkal fordítanak többet az ideinél.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Húsz új adót vezetett be a kormány, vagy készül bevezetni, az "önök fantáziája kimeríthetetlen" -mondta Gyurcsány, feltéve a kérdést, hogy várható-e füstadó, vagy hosszú hajúak adója is. A növekedés forrása lehet a fogyasztás növelése is, de olyan adórendszer lesz a volt miniszterelnök szerint, hogy kevesebből kevesebbet tudnak majd költeni az emberek. "Magyarország jövőre szegényebb lesz"
Igazat adott a kormánynak abban, hogy most nem kedvező a külgazdasági környezet, "Itt van igazság, de csak itt"- mondta. Viszont Gyurcsány szerint nem költenek közberuházásokra, így nem lesznek autópályák, autóutak, nem újítják fel az iskolákat, építenek kórházakat.
Gyurcsány Ferenc kifejtette, hogy az oktatásra szánt pénzt ők soha nem csökkentették, miközben ez a kormány jelentős pénzt vonna ki a közoktatásból. Gyurcsány arról beszélt, hogy a mostani kormánynak sok volt az ötezer forintos tandíj, most viszont többszázezres költségtérítésre tesznek javaslatot.
"A szegény pusztuljon, Önök ezt gondoják - fogalmazott. A választók Önöket is meg fogják büntetni, nem kicsit, nagyon" - zárta szavait Gyurcsány Ferenc.
Bugajakab
A Gyurcsány és szíjártó nincsenek pariban!
Nehogy már a nebuló oktassa ki a professzort!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.