"Cudar idők jönnek Magyarországra", a kormány "dilettáns és felelőtlen" gazdaságpolitikája miatt az embereknek brutális megszorításokra kell felkészülniük - jelentette ki Mesterházy Attila, az MSZP elnöke csütörtökön Szegeden.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Mára ez a tény tiszta és világo.!Kétségtelen hogy az orbáncnak és bandájának ÍTAKARODNI KELL!!!!
De isten őrizz a maszop-tól,pláne a büdös zsidókkal karöltve.!
Tényleg,a Demszkájon kivül a szadesz-ból mindenki OKÉ??????????????????
kiscserkész
@KöBüKi: Az a baj hogy az emberek nagy részében csak a Fidesz, és MSZ(M)P tározódott be. Na már ezek mind ketten bebizonyították az elmúlt huszonegy év alatt hogy a tudatlanságuk, kamaszságuk szinte földönfutóvá tette az országot. Ha ezt a gyakorlatot megakarjuk változtatni, akkor mimnél előbb egy igazi nemzeti pártot kell hatalomra juttatni (jobbik) akik egy tényleges elszámoltatás, vagyonelkobzás után, mikkor kijöttek a börtönből ezek a csótányok, átadja az IMF - nek őket hogy hajtsák be rajtuk azt az adósságot ami csak papíron jött be és az országba, amiből részesedést kaptak hogy megcsinálják. Csíkos ruhában havi 52 ezeré fegyőr kíséretében huszonegy évik közmunkára izélni őket.
darwin
@KöBüKi: Nem lehetne az eddigieket elfelejteni? Mindet ,aki jelenleg a nagy házban csücsül?Hozzáértő embereket az ország élére.Akinél pedig halvány gyanú merül fel,hogy bármely párt felé hajlik,azonnal elzavarni!
Atha
@benhur: Kérdés az hogy hol vannak azok a szakemberek.
Bárki aki az "elit" közelébe kerül kivétel nélkül mind elkurvul.
Ha egyszer megtehetném hogy ezeket az embereket felvásároljam azért a pénzért amennyit érnek és eladhatnám azon az áron amennyit magukról gondolnak valószínűleg pillanatokon belül én lennék a világ leggazdagabb embere!
Atha
@benhur: @darwin: Bocs, darwinnak ment volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.