A budapesti Aszódi utcai hajléktalanszálló előtt A Város Mindenkié mozgalom aktivistái komoly vitába keveredtek Pintér Sándor belügyminiszterrel és Tarlós István főpolgármesterrel. Az aktivisták a rendőri előállító-szoba megszüntetését kérték Pintértől, ám a belügyminiszter szerint a rendet mindenkinek be kell tartani. Hozzátette, hogy "nem lesz Csepel-sziget, ahol megölik egymást, nem lesz, ahol kirabolják egymást". A Live Info videójában látható szóváltásban a felek egymás végzettségét firtatták, az aktivisták szerint Pintér és Tarlós nem ért a szociális ügyekhez, Pintér kulturáltabb megfogalmazást várt volna.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Kedves Tüntetők !
A város valóban mindenkié kellene hogy legyen !!! De nem az ! amikor a parkokat, az házak előkertjeit elfoglalják a hajléktalanok négyen, öten, ott isznak,kiabálnak,ott élnek nemi életet ( még a kisgyerekek sem zavarják őket !) és ott végzik el a dolgukat.
Hol vannak akkor Önök amikor a mocskot kell eltakarítani utánuk ?

A város valóban mindenkié kellene hogy legyen,de ezt az ilyen feltűnési viszketegségben szenvedő hülye gyerekeknek nehéz megérteni, elfogadni.
Tarlósnak sokan megköszönnénk ha többé nem kellene részeg,tolakodó,hangoskodó,részeg,
a házunk elé rottyantó gusztustalanul viselkedő embereket kerülgetnünk.Ha végre a város a miénk is lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.