Nagyon nehéz következő hat hónapot jósolt Magyarországnak Orbán Viktor pénteken. Orbán a brüsszeli EU-csúcs után kijelentette, hogy túl kell élni a jövő évet, de ha sikeres lesz a kormány növekedési terve, akkor a jövő év második felétől fellendülhet az ország.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Ha így csinálja NEKI NEM KÖTELEZŐ! !
dr. prédikátor
Valaki vigye már Grácba a cigus fecalicust ! Az elmeállapota egyre aggasztóbb.A teljes skizofrénia jelei mutatkoznak rajta!!!!
kiscserkész
De. hányszor, és hányszor leírtam itt a fórumon is hogy óvatosan a FIZESS kampányhazugságra adással, mert 2011-2014 között akkori számítás szerint négyezer milliárd eurót kel visszafizetni a meglevők felett. Ami azóta már megduplázódott. És ennek a hazug kampánynak dőltek be 2/3 ny-ian. Hát akkor kedves 2/3 vagy elzavarjátok az általatok választott hazug Fizzesses bandát, vagy beledöglötök. De aki túl éli az is nemsokára 500 Ft -os benzinnel jár, ha jár, és valóban moslékot fog zabálni, mint ahogyan azt Kertész Ákos leírta.
nyanya001
A kihízott hájas parlamenti képviselők tuti túlélik !
De akik januártól 22.800.- Ft. "támogatást "
kapnak, azok hogy fogják túlélni ?????
Meg azok a rokkantak akiktől szintén elveszik a rokkant nyugdíjat ?
Dr. Akula
@benhur: max. egyetértésem!
@nyanya001: tetű egy banda.....
Feraj49
Érdekes mindig a "ha"! És HA nem jön be,akkor megint ha . Végül összerakjuk és lesz belőle HAHAHA! /pedig nincs is kedvem ezen nevetni/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.