Az MSZP elfogadhatatlannak tartja a négynapos autópálya-matrica megszüntetését, és követeli a számos területen veszteséget jelentő intézkedéscsomag azonnali visszavonását - olvasható Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő szombati közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@Csizmás Kond: Idézet a kapcsolat.hu-ról

Ha majd a párt az Orbán legyűrése helyett olyan programot tud mutatni a társadalom felé, amely rövid időn belül érzékelhető pozitívumként jelentkezik a mindennapjaiban (pl.munkahelyteremtés, infláció csökkenés) és olyanokat mutat be megvalósító politikai elitként, akik nem sározódtak be a rendszer váltás követő idők párt politikai és gazdasági háborúiban, simán félre tolják akár a FIDESZ-t vagy bárki mást.
lényeglátó
Felhívom az ügyeletes okosok figyelmét, hogy az ember min. 20000 évet megélt, állami munkahely,sőt segély nélkül! Török, német, javait elszedte, nem is rég!
senkifia68
@lényeglátó: Na igen! Nagy léptekkel haladunk az ember 20000 évvel ezelőtti állapota felé!
csardai
Orbán Viktor sem fenékig tejföl,de Szanyi egészen biztos fenékig savó.
Dr. Akula
@csardai: a savó nagyon egészséges! Természetgyógyászok ajánlásával....:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.