A valós gazdasági folyamatok semmilyen módon nem indokolták Standard & Poor's leminősítését, ez jóval inkább az euró válságáról szól, mint Magyarországról - mondta Szijjártó Péter a miniszterelnök szóvivője csütörtökön újságíróknak azzal kapcsolatban, hogy a nemzetközi hitelminősítő szerda este megvonta a befektetési ajánlású besorolást Magyarországtól.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hát persze, hogy nem! Ugyan már, hogy is " gondolhatsz " ilyesmiket!! Mellesleg a " gondolhatsz " több, mint erős!!! Tényleg, nem erről a szerencsétlen, általatok kifosztott, kicsinált országról szól a nóta! Nem az egyetemes lenyúlásaitok halmazáról, saját, mérhetetlen mélységű zsebeitek gátlástalan megtöméséről, mindenféle ellenvélemény elsöpréséről szól! És Petike, te ennek az egyetemes gazemberségnek az oszlopos tagja lettél és vagy....
anka
- hát ki az apádf@száról te agyon zselézett barom!
- húúúúúúúúúúúúú ez most tompikásra sikerült......:))
adrenalink
Igazad van Petya! Ez a tulajdonképpen a páratlan párosról /OVI-Matócsi/ szól!!!
nyanya001
Igaza van !
Ez a kormányt minősíti !!!!
És ők nem Magyarország !!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.