Ki és mennyit fizessen a gyerkőcökért a bölcsiben...

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: batukán
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Érdekes a mi kormányunk.........amikor a személyi jövedelemadóról dönteni kellett, nem nézte kinek van több pénze, kinek nincs. Mindenki egyformán fizet, kímélve a gazdagabb réteget. Most, hogy az önkormányzatnak kell dönteni a bölcsődei díjról, akkor jól szíven szúrják a szülőket. Ki a gazdag? Mi az alsó határ? Vajon a képviselők gyerekei a Rózsa-dombon mennyit fizetnek, vagy nekik jár a jó minőségű bölcsőde és óvoda államilag dotálva? Elképesztő, mi van akkor ha a szülő táppénzen van és nem kap annyi fizetést, mint a díj megállapításkor? Akkor is annyit kell fizetni vagy mindig bizonyítani mennyi a kereset? Ki fog így gyereket vállalni? Nem vagyok híve az abortusznak sem ellene, mindenkinek maga kell döntenie erről, de a KDNP azzal akarja a magyarok számát növelni ha nem engedélyezik azt, mert ők család barátok. Az ország létszámának növekvése nem csak erről szól, hanem arról, hogy bátran merjenek az emberek vállalni gyerekeket, mert nincs attól nagyobb kincs. Ez az! Nincs attól nagyobb kincs! Ezért kell jól meggondolni mindenkinek a vállalásukat!
Rézangyal
@batukán: Minden szavaddal egyetértek. Amikor adózni kell, akkor a gazdagok ne fizessenek többet, amikor a bölcsődéért kell fizetni, akkor meg szelektálunk.....bicskanyitogató....
varirmag
"Ezek mellett továbbra is térítésmentes lesz a bölcsődei gondozás a rászoruló, tehát rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermeknek, a három vagy több gyermeket, a tartósan beteg vagy fogyatékos gyermeket nevelő családok számára, valamint azoknak, akiknek nincs jövedelmük."

Akiknek nincs jövedelmük ???? Azoknak akik nem dolgoznak ???
Hiába na, itt is úgy lesz mint az ovikban, vannak akik fizetnek-mert dolgozni járnak- és vannak akiknek fizetnek azért hogy oviba vigyék a gyerekeiket, bár nem dolgoznak.
Ez aztán az egyenlő bánásmód !!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.