Miniszterjelölti meghallgatásán kiderült, hogy egyetemi vagy főiskolai diplomával nem rendelkezik Németh Lászlóné, akit a számos állami vállalat felügyeletét ellátó és jövőre közel 600 milliárd forint felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére jelölt Orbán Viktor. Némethné a meghallgatásán papírról olvasta bemutatkozását, és a képviselők kérdéseire is papírból nézte a válaszokat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Szánalmas. Nem csodálkozom hogy az összes minősítő bóvliba vágta a kormányt. Sajnos a vezír minden gazemberséget elkövethet következmények nélkül.
nyanya001
A Rákosi érában volt ez,
amikor valaki jó elvtárs volt, akár 8 általánossal is
gyárigazgató lehetett még akkor
is ha tök hülye volt !
Rézangyal
Mégis ki ez a nő? Travit is láttam már szebbet! Valahol azt írták, több vonzó nő kéne a közigazgatásba. Remélem nem ő a prototípus, mert azt kikérem a magam és nőtársaim nevében!
Tudni akarom miféle szálak fűzik O.V.-hoz, ki tolja a szekerét? Azt már tudjuk, hogy olvasni tud....azt majdnem mindenki tud! Ki a ragya ez, hogy középszintű végzettséggel egy minisztérium élére ültetik? !!!
qxy
Szerintetek számít az iskola? Ott van Orbán. Mennyi van neki azt tök hülye! mindenhez Na meg a többiről nem is beszélve.Stadlernek sincs azt több esze van mint az egész Min.. tanácsnak.Akkor nem ezt kell nézni tud, vagy nem! De tudi hogy valakinek a segge vége és Ha már meg ígérték akkor nesze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.