Határozottan beszélt Orbán Viktor novemberben arról, hogy a kormány nem akarja megkötni a saját kezét egy szigorú IMF-megállapodással, csütörtökön azonban kiderült, hogy akár kemény feltételeket is elfogadna, hogy pénzhez jusson. Nem ez a kormány első látványos hátraarca. A magyar népet megsértőknek címzett szavait is visszaszívta, egyik leglátványosabb jelszavát pedig felülírta a szükség.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Úgy látszik senki nem hallotta meg ezeket a "kemény" szavakat.
Dr. Felipe
A balfasz gazdaságpolitikájuk miatt akkora lyukak keletkeztek a költségvetésben hogy most már kell nekik a pííz bármi áron különben finanszírozhatatlan lesz az ország de ne legyen senkinek kétsége ezt is ráfogják Fleto ra és az emúttnyócévre.
batukán
@Felipe: Már napok óta azon gondolkodom, melyik országot fogják ugyan választani a népharag elől? A csőd egyértelmű ha nincs változás, hogy forradalommal végződik és természetesen a nem fülkeforradalmárok K.O-val legyőzik a fülkeforradalmárokat az biztos!
Akik ilyen helyzetbe hoznak egy országot, teljes vagyon elkobzás, a külföldit is, és börtön, ha Gyurcsányt 100 milliárdért amit soha nem is látott akarták bekasznizni, akkor ezek életük végéig börtönbe kell, hogy legyenek.
adrenalink
@batukán: Tavaly még mittudomén melyik kis szigetcsoporton akartak külképviseletet létrehozni...
Fater59
A nagy nyálverésnek , ki ha én nem , semmitérő gazdasági politikának , meg lett az eredménye .
Borzalmas nagy , pofára esés a , felcsúti gumicsizma királynak , és egész Európa megvetése .
Érdemes volt , így viselkedni , most már könnyebb lesz , megszámolni , ki nem törli a lábát, ebbe a lénybe .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.