Simor András is részt vesz a megbeszélésen. A találkozó céljáról nem közöltek részleteket, a megbeszélés után  sajtótájékoztatót tartanak.

Megbeszélés kezdődött péntek reggel a miniszterelnök parlamenti dolgozószobájában Orbán Viktor kormányfő,  Simor András jegybankelnök, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Fellegi Tamás IMF-tárgyalásokat vezető tárca nélküli miniszter, illetve a Miniszterelnökséget vezető Varga Mihály részvételével.

A találkozó céljáról nem közöltek részleteket, a megbeszélés után azonban sajtótájékoztatót tartanak.

Válságtanácskozást hívott össze Orbán

MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
@senkifia68: Idefigyelj te mély magyar! Nem hiszem, hogy ennyi az eszed, hogy olyanokkal riogatsz, ami a te képzeletedben létezik meg a hozzád hasonlóban. A szoc. kormány alatt miért nem volt ilyen szar a pénzünk? Pedig akkor is az unió és az IMF diktált leginkább. Mindenkivel jó viszonyt kell kialakítani, akikkel együtt élünk itt Európában, amellett okos diplomáciával tudnánk érvényesíteni a saját önálló szerepünket is. Ám ha egy farkast beengedsz a birkák közé, megpróbálja felzabálni az összest, addig, amíg csak szét nem durranna. Még jó hogy jön a vadász bácsi!
Érdekes, hogy még mindig jártatod a gambádat és csak a hülyeség hagyja el a szád, több millió ember hülye és nem érti ezt a fityiszpolitikát, ti pár százezren meg tudjátok a tutit! Okostojás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@senkifia68: Minden országot az adott helyzete alapján ítélik meg és orvosolják a hibáit. A Fidesznek sikerült a mélyrepülés, onnan nehéz visszakapaszkodni, ahová jutottunk. Megnézted te, hogy milyen bérek és nyugdíjak voltak Görögországban? Mekkora pazarlás folyt és most mi a bérük?Egy mozdonyvezető is már négyszáznyolcvanezret kereset és plusz pénzt kapott ha kezet mosott...Itt a nyugdíjas éhezik, ott évente 2x mentek álomutazásra...Ja, hogy most csak egyszer, az tényleg gáz!
Némó Matróz
@Disznópofa: ma, 09:04
Nocsak, szintén kultiválod költő fejedelmünket?
Dr.luigilongo60
@Disznópofa: Hagyd a francba, Senkiházinak lázálmai vannak a Vezírével együtt, lehet egyedül szívott magába annyi propagandát, amit száz fannak szántak és belegágyult a túladagolásba.
Ez az állandó másokra mutogatás már annyira szánalmas és nevetséges, hogy tényleg már csak röhögni lehet rajta.
szaboria1
@senkifia68: Próbáld már legalább egyszer kihagyni ezt a sok összes mosást. Minden ország gazdasága más. Ja és a görögöknél nem az emberek lettek szegényebbek hanem maga az állam mert ott sem akaródzik fizetni adót főleg azok akik a turizmusból élnek.
Dr. Akula
@marlin2: jó pénzért miért unná? Egyébként a troll csak addig él, amíg etetik. Ha senki nem foglalkozik vele, éhen hal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.