Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség, az ajánlattevőnek a rendezvényekhez kapcsolódó PR munkát és tájékoztatást is vállalnia kell – a nyílt közbeszerzés felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Jön az újabb Ezüsthajó, ha nem jó? A nemjóját!!!
silber13
Hívják vissza Rákayt! A rádiónál épp elég kárt okozott már, ideje váltania! A másik, az a Kerényi nevű parókás furulyahal kezdje el tervezni a Tákolmány új felfogású kiadványait Pl.: óvodásoknak, iskolásoknak, nyuggereknek és más egyebeknek. azzal a munkával elbíbelődhet sokáig.
Dr.luigilongo60
Csak úgy repkednek ide-oda a több száz millió forintok mindenféle ökörségre,miközben az ország a csőd felé robog és acsarkodó kódist játszik tisztelt kúrmányunk.

A hülyeségnek tényleg nincs határa.
kumming
@luigilongo60: Mert olyanok mint a szerencsejátékosok. Ha bukóban vannak, annál jobban tolják be a lóvét, mert hátha majd most...
Pálinkafőző Rézüst
@kumming: azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben a nyerés lehetősége kizárt!
"Kell egy csapat!"
kkalman
2012-es rendezvények: Bukás. Nagy bukás! Még nagyobb bukás!! Iszonyatos nagy bukás!!!
Ezekhez nem kell külön rendezvényszervező. Vikátorunk saját maga szervezi ezeket a rendezvényeket, saját magának. Kár a kidobott milliókért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.