Szeretne segíteni a jelenlegi, szerinte rossz rendszer megváltoztatásában, de még nem tudja, hogy milyen szerepben teheti ezt - nyilatkozta Bajnai Gordon az ATV-nek. A volt miniszterelnök így azt sem döntötte még el, hogy vállalna-e egy esetleges későbbi miniszterelnök-jelöltséget.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
@lópicigáspár: Ez is egy vámpír. Amerikában is a kizsákmányolást tanítja az egyetem.
De látom nagyon hamar haza érkezett a vér szagra.
orogordog
"Ez a doktrína még ma is érvényes. Az a politikai erő, mely erről beszél, halál fia. Ezért nem beszél erről a Fidesz sem. Tudni kell, hogy a nyugat a hiteleket a 70-es években arra használta, hogy a szocializmust gyengítse,és adósság csapdába hajtsa a kommunista rendszert. Ezért joggal elvárható lett volna, hogy egy rendszerváltáskor ezek az adósságok, melyeknek eredeti célja a rendszer összeomlasztása lett volna, eltörlésre kerüljenek, de legalábbis ütemezési könnyítést kapjunk. De az elnyomó bankárok nem tudták megállni az újabb pénz szerzés lehetőségét, és Magyarországot az óta is pénzügyi sarc terepévé tették. Antall Józsefnek azt is megtiltották, hogy a nemzeti vagyon kifejezést használja. A statisztikai évkönyvben, 1989-ben szerepelt utoljára a nemzeti vagyon
kifejezés."
senkifia68
2009-ben sem ő döntötte el! Utasításba adták neki! Ellenkező esetben bíróság nem kapálja el Vallis-Hajdúbét ügyet!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.