Nem változtatta meg véleményét Schmitt Pál dolgozatáról a hvg.hu által nyilvánosságra hozott ügy, ma is "alapos, tanulságos" munkának tartja a jelenlegi államfő 1992-ben született kisdoktori dolgozatát az egyik bíráló, Kertész István. Az ókortörténész professzor hihetőnek tartja az államfő hivatalának álláspontját, és "polgári lelkiismerete berzenkedik" a Schmitt ellen indult "politikai támadásoktól". Azt viszont elismerte, hogy ő soha nem tulajdonítaná el kollégái kutatási eredményeit. Állítja: húsz évvel ezelőtt jóhiszeműen járt el, mert az egyetem rektora és a dolgozat másik bírálója meggyőzte, hogy a disszertáció megfelel az intézmény támasztotta feltételeknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
A polgári lelkiismeretnek nem az SP ellen indult politikai támadásoktól kellene berzenkednie, hanem az elkövetett csalástól, lopástól. Kertész úrnál is látszik, hogy mai magyar jobboldalon a polgári érték csak duma. Azt se tudják, miről beszélnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Paja megint lépre ment állítólag nem is ismert a bolgár sportolót pedig azt mondta ismert jól.
silber13
Az látszik, hogy a kutyát sem érdekelné! Sokkal nagyobb baj, hogy a bíráló bizottságot sem érdekelte!
Hellcat
Ejnye...hát ha nem mond le hogyan lesz a viktorkának helye...
Hellcat
Egyébként a cikk végével teljesen egyet tudok érteni...távol kelett volna maradnia ennek a majomnak a politikától és akkor megmaradt volna mint olimpiai bajnok, így meg az ország idiótája lett belőle. Nem tudom sajnálni akinek ennyi esze van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.