Amennyiben a televíziós műsorterjesztők módosítani kívánnak a csatornakiosztáson, arról harminc nappal korábban, közvetlenül kell értesíteniük az előfizetőket. A szolgáltatóknak az általános szerződési feltételek között azt is rögzíteniük kell, meddig garantálják, hogy egy csatorna a meghirdetett csomagban szerepel - mondta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) felügyeleti főosztályának vezetője az MTI-nek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Sajnos a kábel szolgáltatók minden téren átverik az embereket valamilyen egyezség szerint vándorolnak az országban. A Fibermailt most az Invitel vette át nálunk egyből 6 csatornával kevesebbet kapunk ugyan annyi pénzért. Mi ez ha nem burkolt ár emelés.
Feraj49
@szaboria1: egyetértek veled! Az igazi az lenne ha mi választhatnánk csatornákat mit akarunk nézni! Remélem előbb-utóbb így lesz.Technikailag ez megoldható,csak a szolgáltatónak így kényelmesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.