Az érdeklődés hiányától tartva döntött úgy a Fidesz elnöksége, hogy most nem, csak március 15-ére szervez tüntetést a kormány mellett. Szó volt arról, hogy a 12 ezres Budapest Sportarénába szervezik Orbán Viktor évértékelőjét, de végül erről is lemondtak. A háttérből azért segítik tömegrendezvénnyé duzzasztani a Demokrata és a Magyar Hírlap január 21-ei békemenetét. Az elnökség szerint a kormány profitált a támadások miatti mártírszerepből.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almosd
Kapkodnak ide-oda az eszementek ,Március15-ével akarják fedezni magukat, hogy mennyi ember van mögöttük pfuuujjjjjjjjjjjjjj ,takarodnátok már el büdös bogarak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
Kapkodnak ide-oda az eszementek ,Március15-ével akarják fedezni magukat, hogy mennyi ember van mögöttük pfuuujjjjjjjjjjjjjj ,takarodnátok már el büdös bogarak.
Dr. Felipe
Nem tanultak az elvtársak a tavalyi lebukásból. Most ismét fizetett bértapsolókkal ünnepelteti magát a kurmány. Ki az a marha aki elhiszi hogy tömegek állnak a kurmány mögött ilyen másfél éves kurmányzás után.
yazo64
A tojászápor ellen jó védelmi eszköz az esernyő:)
Ha a hátukon verik széjjel, még jobb:)
silber13
@Profon : annyira komoly a helyzet, hogy a TEK titokban már szervezi az esernyő elhárító egységét.
feketeözvegy
Ha jól értem, március 15-én mindenkit aki ünnepelni megy, hozzászámolnak a fityisz támogatóihoz. Megint meghamisítják a tényeket, elveszik az ünnepet azoktól akik nem esnek térdre előttük!
Ennél aljasabb dolog nincs is! Anno a kokárdát sajátították ki, most már a Nemzeti ünnepet is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.