9 óra utánra ígérték a forgalom helyreállítását a vasúti vonalon.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
... charlie! ... nagyon egyoldalúan nézed a szituációt ... az "így kell neki" pedig túlzás!
charlie
Azért egy többtonnás vonatot _nappal_ nem észrevenni, már tudás kell. Sajnos a hír (inkább semmi mint hír mondjuk) nem írt semmit a körülményekről (hol, milyen átkelő, stb.)

Ha fénysorompó van és működik, akkor elég egyértelmű a piros, ha nem működik ötször is körbe kell nézni, hogy nem e jön a vonat, ha nincs fénysorompó akkor is ötször körbe kell nézni, hogy nem e jön vonat.
Koronix
hát nem tudom, de ez a semmibennebízunknézzkörbeszázszor dologgal eddig csak idehaza találkoztam. az osztrákok, németek, olaszok lassítás nélkül mennek át és bíznak a rendszerben. bár talán ott nem ezeréves a rendszer és a kábelt sem lopják...
Zwei
... a közlekedési bírák egyesületének véleménye alapján az észlelést és a látást mindig a szubjektum tekintetében kell vizsgálni:P ... s, sosem általában!
charlie
Koronix: Nos, ha nincs fénysorompó (vagy nem működik), akkor azért nem megyek mindenféle körülnézés nélkül a síneken. Ahol van és működik, ott azért meg lehet bízni benne. Mellesleg a KRESZ is fokozott óvatosságot ír elő. De hát, mint láttuk ez a kocsi is körülnézés nélkül ment át.
Zwei
... látás és láthatóság, észlelés és észlelhetőség jogilag fontos/releváns tények, melyek csak szakértői úton értelmeztőek a bíróság által ... tehát ne prejudikáljunk, várjuk ki a végét!:P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.