A felirat szerint élőben adták a Magyar Televízióban a szombati lottóshow-t, de az adás bizonyos részei mégsem egyenesben mentek. Ezt egy néző vette észre abból, hogy a műsorban Völgyesi Gabi még várandósan énekelt, egy másik csatornán viszont eközben éppen arról beszélt a férje, hogy megjött a baba, igaz, a vártnál kicsit hamarabb. Az MTVA kommunikációs osztálya későbbre ígért hivatalos tájékoztatást – írja a comment.com.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
ezért nem hallunk magyarországon soha senkiről, aki megnyerte volna a lottó: mert nem is nyeri meg soha senki, csak úgy csinálnak, mintha :)
a Pepita
@zsolti: Nem maga a számsorsolás, csak a körítés, a show...
X-ray
ÉN is észrevettem. És? Mit csináljak? Magamnak bajt?
gabrella
Mindenhol csalnak,lopnak.Hallom a tv-ben,hogy "megdöbbentő őszinteséggel" nyilatkozik. Nahát, az őszinteség megdöbbentő?!
anka
- ebben a számítógépes világban, könnyű bent tartani az ötöst milliárdokig! - utána meg állambácsi' mindent visz!
Január
Egy biztos, hogyha nincs 5-ös találat a lottón, akkor nagyon kevés az az összeg amit felosztanak a nyertesek között. Valamikor régen közölték még a beérkezett fogadások számát is, ma ez üzleti titok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.