Az, hogy Schmitt Pál csúfossá teszi a köztársasági elnöki címet nagyon is szelíd kifejezése annak, amit 2010 augusztus 6. óta művel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
És ha elveszik tőle a címet? Majd a zsebébe nyúl, előkerül egy új dolgozat és nagyot rikkant : "van mááásiiik!!!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Csizmás Kond: De a szoc.-ban egyszer sem és senkinek nem jutott eszébe,hogy ne legyen munkája.
Lehet,hogy kacsalábon forgó palota nem volt senkinek de megélhetése mindenkinek.
Csizmás Kond
@gabrella: Ma is be lehetne vezetni a kötelező munkát...na akkor lenne itt ajvékolás...
libero
@gabrella: Vicc, hogy nem voltak paloták. A lenyúlt milliók/milliárdok akkor az elvtársaknál materializálódtak kapcsolatok, külföldi jachtok, hatalom megerősítő keresztbe ajándékozások formájában.

Még hogy nem voltak akkor kacsalábon forgó paloták...

Igaz, nem mindenki vette, a törpe anti bácsi (Apró Antal) bagázsa egyszerűen elrekvirálta egy zsidó családtól, a böszme meg belájkolta magát a kis unokájához, s szerelmük fattya annak a kacsalábon forgó palotának az alagsori uszodájában lévő szaunát gyújtotta fel nemrég, bizonyítandó, hogy a családi degeneráció körükben spontán öröklődik...
qxy
Szerintem azért nem merik kivizsgálni ,Mert ! Párton belül illetve közeli berkekben megkérdezték.Na! Ki volna az ! aki ki merné vizsgálni ezt az ügyet ! ? ! ? Naná hogy senki. Ki volna az a bolond aki maga alatt vágná a fát.
silber13
@libero : esetleg megnézhetnéd valahol a fattyú szó jelentését, akkor talán mellőznéd otromba megjegyzéseidet! Bár... Tőled...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.