A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rozsály már a rendszerváltás után az önfenntartás útjára lépett: mindent maga termel és maga állít elő - írja a Demokrata.hu cikke. A nyolcszáz lelkes falu a Start munkaprogram mintatelepülése lett. Hogyan lehet egy...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Olyan mint valami mese.

Olyan jó hallani ,hogy van akinek jól megy a dolguk.
Én is szívesen dolgoznék ,ha látnám az értelmét. Édesanyám pedig már legalább 6 éve nem tud munkát találni. Beadja az önéletrajzokat ,de még vissza sem hívják ,hogy nem kell. Oké nem a legokosabb ember ,de dolgozni azt tud. 20 évig dolgozott szárnyas állatokkal 15 évig pedig cipészként. Ma nem becsülik meg azt ,ha az ember tud dolgozni.

Továbbá öröm hallani ,hogy a kisebbség együtt tud élni a magyarsággal. Ez a közös érdeke mindenkinek!
A polgármesternek pedig nem nagyon hiszem ,hogy kampányolni kéne a következő választáson ahol valószínűleg csak formális választás lesz mert borítékolható ,hogy ki lesz a következő mindezek után.A mondandója érdekes volt az életről való gondolkodását pedig tanítani kellene!!!

A csendőrség külön öröm számomra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.