Nemcsak a szombati, kormányt támogató Békemenet idejére, hanem vasárnapra is "összetartást", azaz folyamatos riadókészültséget rendeltek el a budapesti rendőrség teljes személyi állománya számára - értesült a Népszava.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Miért tartanak bárkitől is, hiszen valamilyen békemenetről lenne szó! Vagy a felcsúti Lancelot 2006-os eseményeket vizionál? Teli gatyával nem tetszik ország- és népmentő szerepében nagyot alakítani és jól mutatni! Látom, mindenki mozgósítva lesz, talán külföldön teljesítő katonáinkat is haza kéne hozni! Biztos, ami biztos alapon És mondja "nagységos " uram. netán lőszer osztás is lesz? Mindenesetre Bayer Zsoltikán rajta legyen a szemük, mert könnyen " hatás " alá kerül, oszt hulla részegen tántorog majd, mként tette volt anno a TV egyik egyenes adásában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.