Aki nem teljesíti a feltételeket, annak vissza kell fizetnie az állami ösztöndíjat vagy részösztöndíjat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Ez nem egy új találmány. Ezelőtt 25 évvel, amikora munka melletti OKJ-s tanfolyamot végeztem és a munkahelyem fizette a képzést, alá kellett írnom, hogy utána 3 évig még ott maradok, ha akarok, ha nem.
adrenalink
@Böjti Banyus: Azzal nincs semmi gond, Te ott szem előtt voltál, de az évente kibocsátott x ezer diákot 20 éven, vagy ameddig le nem tudja a kötelességét, hogy a pék f@szában fogják ellenőrizni...
rokker33
Ja ki az a hülye aki ha egyszer elhagyja Magyarországot az visszajön csak azért mert ezt a Rózsika mondja!Meg ha kimegy mondjuk Amerikába vagy Kínába hogy találják meg hogy szedik be tőle a pénzt?Sehogy?És hova a f*szba menjen dolgozni a frissen diplomázott szerencsétlen mikor munka sincs Magyarországon!Akkor csak kimegy külföldre nem?
Megint egy idióta törvény készül életbe lépni...
glycerin
Aki el akar menni,elmegy.Majd a kinti munkaadója mindent kifizet.Egyszerű min a bot.
red
Emberek!

MSZP bevezette a tandíjat.
FIDESZ eltörölte.
MSZP alatt kiemelkedően jó volt az orvosok bére.
FIDESZ alatt nem,ezért sztrájkolunk,zsarolunk,és itt hagyjuk ezt a kurva országot.
A probléma csak az,hogy az adómból vonták a te képzésed árát.
Ha menni akarsz,fizesd ki a képzésed!...és menj!
senkifia68
@Dr. Akula: @silber13: @Levendula: Van megoldás mindenre!!! Be kell lépni a FIDESZBE!!! :-D

Az egyik ország (és már nemzetközi hírű) orvos ismerősöm mesélte még 2002-ben (akkor még nem volt az), hogy a FIDESZ-esek jól kicsesztek vele, szakmai vitája támadt egy "elkötelezett" főnökével, egy hónap múlva áthelyezték, aztán a feleségét is.
Gyakorlatilag újra kezdték az életüket és a karrierjüket vidéken. Aztán 2006-ban kitalálták a régiósítást és mit ad isten (és az MSZP) korábbi főnökét a nyakába rakták.
Két hónap múlva megint szedhették a sátorfát, de ez nem volt elég, mert a párt keze messzire elért!!! Nagyon messzire...És amikor már nagy volt a szar az egészségügyben, végre találtak egy nyugodt szegletet, ahol ráadásul valamilyen érthetetlen és titokzatos módon a pártpolitikai érdekek nem érvényesültek! A munkaadójuknak címzett és foglalkoztatásuk következményeivel kapcsolatos kemény hangú levelek sorra az ő asztalukon landoltak, mígnem a munkáltató megelégelve a dolgot bírósági pert indított 2010 jan.-ban zaklatás és a jó hírnévhez való jog megsértéséjért. A MUNKÁLTATÓ!
Úgy közel 5 millát nyert a peren. Ő ugyanis külföldi tulajdonos és pontosan tudta, hogy a nagypofájú érdekpolitikusokat hol kell, és lehet alapjáratra állítani!
A piacokon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.