A gazdasági tárca egy friss anyaga szerint tovább nem halasztható a nyugdíjrendszer átalakítása, ezért több változtatást is felvetnek. Az [origo] által megtekintett tervezetben előkerül a rugalmas nyugdíjkorhatár, a bankok nélküli önkéntes nyugdíjpénztárak ötlete, az alapnyugdíj és a sokat vitatott svéd modell is. Ez utóbbi képezi a kormány nyugdíjtervének alapját, de szimpla átvétele a nyugdíjak csökkenésével járhat együtt.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Önkéntes nyugdíjpénztár nagyon tetszik bankok nélkül.
De a nyugdíj is 55 éves kortól kell kezdődjön nagyon sok embernek, tegnap láttam a tv-ben egy 60 éves nyomozót futni a bűnöző után. Röhejes és egyben szánalmas volt.
genyó kapitány
@gabrella: A 60 éves nyomozó kapjon irodai munkát és máris meg van oldva.
petmail13
Tök mind egy mi lesz, de az a lényeg a nyugdíjasok rosszul fognak járni, de nem baj attól még lehet menni tüntetni a kormány mellett !!!
petmail13
De tudjuk a szegény kormány nem tehet semmiről mindenért az a büdös Gyurcsány meg az a büdös külföld tehet. Jaa meg még a gazdasági válság is, ami érdekes módon szerintük Bajnai idejébe nem volt, ez a válság is csak az Orbánt támadja
tunderlala
@gabrella: Három felszólítás után lőhet!
állj,állj,álljj...durrr!
Csak egyszer próbál meg elfutni!
Ha meg elfelejti felszólítani, hát istenem!!Az üzemi orvos igazolja az öregkori szenilitást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.