Nem emlékszik Schmitt Pál nevére és arcára a német professzor, akinek az 1991-ben megjelent munkájából hosszú részleteket emelt át szó szerint kisdoktori disszertációjába a köztársasági elnök. Klaus Heinemann az index.hu-nak azt írta: súlyosan érintette a plágiumügy.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Akkor PERELJE BE! Az isten szerelmére valaki tegyen már valamit mert ez a szánalom netovábbja!
coyote3
Szerintem minden jó érzésű embert felkavart. Biztos nagyon hitelesen képviseli majd hazánkat külföldön. Vajon mit érez majd ez a nyomorék, ha a háta mögött összesúgnak majd?
Dr. Akula
@coyote3: szerinted érdekli??? Pont leszarja, a 250 millás ház lebeg a szeme előtt, amit megkap, ha lelép! Csak májusig kell kihúznia, és megkapja, mintha kitöltötte volna a teljes megbízatási idejét! Férgek ezek!
a Pepita
@coyote3: Olimpia-bojkottáló Palit gondolod, hogy érdekli, ha összesúgnak a háta mögött? Egyszer érdekelne, hogy hány sportoló életét tette tönkre, akik négy kemény évig készültek az olimpiára...
Dr. Akula
@a Pepita: szerinted érdekli? Pont leszarja azt is! Egyetlen dolog érdekli, hogy az éppen aktuálisan elé tornyosuló segget rendesen leápolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.