A kormányfő bízik abban, hogy a kormánynak március végéig sikerül megegyeznie az EU-val és az IMF-fel.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
Ezzel a mondatával beismerte, (lehet, hogy észre sem vette) hogy egyszemélyes, kézi vezérlésű diktatúra van hazánkban! Gáz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
És a szükségtelen marhaságokat is! Mondjuk, ami szerinte szükséges, az is csak egy beteg elme szüleménye, mely eredményeit saját bőrünkön érzünk!:-(
kiscserkész
Aki nem tanult 2010-ig az elmúlt húsz év politikájából, és ismét vissza szavazót olyat, akinek leginkább köszönhető az orosz piac elvesztése, valamint a hazugságra építő győzelem, és ezt a sok birka 2/3 - dal díjazta, azok most legyenek türelemmel, még kettő esztendeig, és utána hátha jobban meggondolják hová rakják az "X" -t.

@Hellcat: Tegnap társalogtunk és említetted a jobbik kapcsán " múltban való" elszámoltatást. Ha megnézed a mindenkori eddigi választási eredményeket, a választok is a múltat akarják.
Hornt 2004 -ben azért választották vissza mert azt hitték megint 3,60 Ft lesz a kenyér. Ez helyet kaptak egy Bokros csomagot. Orbánt azért választották vissza 2010-ben, mer azt hiték folytatódik a 2002- ben abbamaradt osztogatás. És, nem hogy az osztogatás nem folytatódik, illetve csak szűk körben maradt meg, de a szeléskörben átcsapott fosztogatásba. Ezért kell egy igazi nemzeti kormánynak bizalmat adni, akik lezárják a múltat, akinek börtönben a helye, akinek Indiába, az menjen Indiába, akinek Izraelben a helye, az menjen oda, és csak magyar állampolgársággal rendelkező lehessen képviselő, meg közfeladatot csak az láthasson el.
Hellcat
@benhur: Fidesz is mindenhol azt igérte/hazudta amit hallani akartak ott az emberek. Mivel a lustaság elég sok helyen jelen van itt, ezért a legegyszerűbb módszert alkalmazták. Bűnbakot kerestek, és találtak is. Innentől csak ugatniuk kellett semmi másra nem volt szükségük az elsöprő győzelemhez. Aztán csak visszafele mutogatnak nagy hévvel. Elég fiatal vagyok még előttem az élet és jó lenne ha valaki gondolna a jövőre is nem állandóan a multban korotna felelősőkért, mert én nagyon a szülőfalumat sem akarom elhagyni nemhogy az országot. :)
Véleményem szerint, elsőkörben a parlamentben kéne rendetrakni. Megvonni tőlük a sok juttatást anyámkínját..fizetést minimum a mostani felére csökkenteni, aztán akinek nem tetszik menjen el a versenyszférába. Ez minden bizonnyal kiszórna rengeteg megélhetési politikust a parlamentből. Az maradna aki tenni is akar valamit az ország fellendüléséért.Egy a gond ezzel, hogy ez soha nem fog bekövetkezni legnagyobb sajnálatomra. Nem vagyok jobbikos (igazából jelenleg nincs oylan párt akire szívesen adnám a szavazatom), nem is igazán kedvelem őket, de mivel gyanítom, hogy orbánékat ők fogják leváltani, ezért csak remélni tudom, hogy ők legalább kicsit rendet tesznek.
silber13
@kkálmán : igazad lehet, egy vödörnyi xar kissé kevésnek tűnik! Én egy tökig töltött szippantós kocsira gondoltam, a bejáratnál álló, ugyancsak teli póttartállyal!
kiscserkész
@Hellcat: Ezért kell lehetőséget adni nekik, mert azt már tudjuk hogy az eddigiek mire képesek, de ők ha kellő felhatalmazást kapnak, akár jól is csinálhassák. Csak az a nagy baj, hogy az eddigieket veszik figyelemben sokan, és őket is ennek alapján ítélik meg. Pedig ők azok akik küzdenek a magyarságé, nem csak látszatból. De igazán csak akkor lehet ítélkezni felettük, ha egy kellő kellő felhatalmazás után mit csinálnak.

Én nem pártban hanem nemzetben látom a jövőnket, és ez nem zár ki senkit ebből hogy milyen pártnak a tagja. Csak azt is tegye amire a választok felhatalmazták, és ne az ellenkezőjét. Mert eddig az a gyakorlat, hazugságokkal meg választat-tik, és utána globális hatalmat kiszolgálta-tik.
Hellcat
@benhur: Ezek után azt kívánom, hogy legyen igazad és tegyenek rendet. Ha ők is elbuknának akkor nem maradna semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.