Az államfő az 1992-es szabályokat áthágva állította összes disszertációját - írja a Népszava.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Schmitt jogilag sem védhető" - erkölcsileg régóta nem, már ha jogilag sem, mit keres a palotában? (tudom, sokat..., elég sokat)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
Don Quijote és Marlin, kedves barátaim!
Nem képes kimondani és elismerni az igazat. Sajnos ez van. Nem is értem miért akadunk ki a Shitpali korrektségének a hiányán, vélhetően jobboldalon ez a divat.
Ott van feketén-fehéren, ki szavazta meg (vélhetően nem voltak átszavazások, akik meg nem szavaztak, azok annyit is érnek), nem is értem miért nem lehet ilyenkor elismerni a csúsztatás tényét.
Biztos azért látom rosszul a dolgokat, mert a nyugat, az amcsik és a zsidók majmolása rossz hatással volt rám (hangzott el itt korábban valami hasonló). De nekem nincs avatarom, pláne nem egy amcsi film, amerikai-olasz karakterének, amerikai színészéé.
barew7
Sz@rt keverni ott lehet csudajól, ahol van rá bőven vevő! Itt látom akad már napok óta rengeteg okos ember, aki azt gondolja, hogy ez a legnagyobb problémája ennek a nyomorék banánköztársaságnak. Scmidt Pál egy diszpinty, a pártokrácia kelléke. Nem mindegy, hogy húsz éve hogy jutott egy kamu doktori címhez??? Az ilyen módon diplomához, doktori címhez jutó szélkakasokból több tucatnyi üldögél a bársonyszékekben, igazgatótanácsokban stb.Tényleg, még mindíg ennyire vak, naív és ilyen hatásosan heccelhető a közfelfogás?
marlin2
@keresztapa: Szerintem pedig te maszatolsz!! Ugyanis a lényeg(?) az, hogy a Nemzeti Együttizélés Pártképződménye a Fidesz-Kdnp egy bohócból csinált "álamfőt", és ezt nem lehet szétkenni a többi pártra!!

@barew7: Nem, nem mindegy!! És a többi sem mindegy!!
És ha a "szemetet" mindig a szőnyeg alá söpröd, az ott felpuposodik, és hasra fogsz esni benne!!
keresztapa
@marlin2: Parlamentben helyet foglaló pártok képviselői egyaránt felelősök a kialakult helyzetért. Egyetlen párt sem az összefogás irányában törekszik az ország gazdasági helyzetének békés megoldására, hanem pártérdekeket próbál előtérbe helyezni, ami minden egyes párt érdeke, ebből adódik a kibékíthetetlen ellentétek a pártoknál mert a hatalom birtoklását mindegyik párt saját magának követeli. A maszatolás ott kezdődik, hogy a Schmitt előélete hogyan került most, és nem akkor amikor még lehetett volna érdembe cselekedni, különben légy szíves a 10:19,- és a 16:21, beírásomat értelmezni, és innen kiindulva,ezt vélelmezve összesíteni.
marlin2
@keresztapa: Gondold át még egyszer, - a lényeget - hogy kié a felelősség a diktatórikusan a "más véleményt lesöpörve", kormánypárti ill. jelen esetbe kormányfői előterjesztéseket - kritika nélkül - megszavazó rossz parlamenti döntésekért!!
És ezután van e értelme a "szerecsen mosdatásnak"??
Szerintem ennyire nem vakít a narancs!! :))
A Schmitt előélete?? Szerinted rajta kívül még hány kereszténykonzervatívjobboldali - korábbi MSZMP káder bolyong még össze-vissza a damaszkuszi úton?? (mondjuk a Gubcsitól, a Kövéren át, Martonyiig vagy a Stumpfig)
keresztapa
@marlin2: Szvsz minden egyes párt, amely a parlamentbe koptatja a széket az mind felelősséggel tartozik a megválasztói, felé parlamentbe kerülésüket nekik tulajdonítva.
Akkor lesznek szívesek a választóik érdekeit képviselni, ha erre nem alkalmasak, módjuk, lehetőségük megvan a felállásra. De egyetlen párttag, párt sem képes otthagyni a széket vajon miért? ? Ha nem tudnak a rosszal szembe menni, mi értelme van az ott létüknek?
Kifogások kereséséből már nem tudnak elfogadható érvel választóik elé állni. Arra a kérdésre adják meg a választ akkor, miért is vannak még mindég a parlamentbe, ha tehetetlenek? Egyéni érdekből? Pártérdekből? vagy csak flancolásból a címért?
Válasz nem várva maradok véleményed tiszteletben tartásával. keresztapa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.