A magyar gazdaság állapotáról tájékoztatott több amerikai döntéshozót Washingtonban Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnöke, aki a hét eleje óta tárgyalt az amerikai fővárosban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Magyarország felszabadult a "jobbágyrendszerből" és áttért a "rabszolgatartó" társadalomra. Lásd. munkatörvénykönyv és januári fizetések.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Szeretnék én is olyan felszabadult jobbágy lenni mint Demján.
full
Nem szégyelli magát ez a vén szar,mindent megígért a választáson,hogy mennyi munkahelyet teremt.Cserbenhagyta Viktorkát.külföldön fektet be ,ott építkezik nagy épületeket azok az emberek járnak jól mert ott ad munkát külföldön Szlovákia,Lengyelország stb..Minden politikai erőhöz oda csapódik aztán tönkreteszi őket és utána lelép.Egyék meg amit főztek.Ilyen emberekkel van tele az ország.
batukán
A szenilitás ilyen magas fokát ebben a korban még nem láttam! A történelem igazsága az, amikor periodikusan kitermeli a maga nagy számú szegény, elnyomott társadalmát, ami előbb vagy utóbb elégtételt vesz magának. Csak a fegyvernemek változnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.