"Aki ma élni és dolgozni akar idehaza, annak minden lehetősége megvan erre" - így nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke arra a hírre reagálva, hogy Mohácsi Viktória roma politikus, aki idehaza nem talált megélhetést, a Népszabadság szerint Kanadába ment azzal a szándékkal, hogy politikai menedékjogot kér.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Persze hogy nem igaz! Senki sem tud úgy lopni mint ők, ámbár a kormány személyében elég erős konkurenciára leltek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
full
Emberek oda van az egész napom!!!Ez az ember legalább ne szólalt volna meg.Aki bűnözőből lett politikus.A népe csak őt követi."Bűnözésben"elsők.Meg kell nézni a cellákat,ha nem hiszi el.!!!
KöBüKi
Megélni ugyan megtudnak!!!A kérdés hogy miből és hogyan!!!???
Mert ha nem tudnának,akkor már el volnának temetve.!De amig lopni,csalni,markecolni,rabolni,időseket agyonverni lehet,addig a romákok nem fognak éhen dögleni.!!!A munkát szándékosan nem emlitettem,mert az nekik büdös!!!
silber13
@lópicigáspár : a bentről kapott levegő az Farkas szabadalmaztatott békaemberlégző palackja, vagy a szintén levédetett vastüdeje?
qwertt
Igazad van jó napsugár, valóban meg tudnak élni. Ebben az esetben a hogyanon van a hangsúly!
Ugyanis a dolgozó magyar embereken élősködve (hiszen az állam az adófizető pénzét osztogatja nekik) és bűnözve, mely megélhetési formákat teljesen természetesnek gondolják.

Egyébként Flórikám, jó példát mutatva meg is mutathatnád, hogyan lehet tisztességesen a mai Magyarországon megélni, hiszen pillanatnyilag te is csak élősködő vagy.
Mikael Hakim
A múltkor írtam egy topikban:

"Ma reggel hallottam a miniszterelnököt. Két orbitális marhaságra kaptam fel a fejem.

"Van aki nem talál munkát, és van aki nem akar" "

Akkor ezek szerint a cigányok nem akarnak munkát találni, Farkas úr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.