Egyedüli pályázóként egy állami konzorcium lehet a mobiltelefon-piac negyedik versenyzője. Miközben az új szereplő soha nem látott alacsony áron léphet be a piacra, az eddigi szolgáltatók rekordáron jutottak frekvenciához.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
"A nyilvánosságra hozott árverési eredmények ismeretében könnyen kiszámolható, hogy a jelenlegi mobil szolgáltatók átlagosan 5,84 milliárd forintot fizettek a frekvencia egységéért, azaz 1 MHz (duplex) frekvenciáért, míg a Posta-MVM-MFB konzorcium átlagosan ennek huszadáért, 286 milliós egységáron jutott hozzá a frekvenciához. Míg a jelenlegi szolgáltatók ajánlatai több mint nyolcszorosan haladták meg a kikiáltási árat, a Posta-MVM-MFB csapat egy fillérrel sem fizet többet a kikiáltási árnál. "

Vajon miért is nem csodálkozom azon, hogy a Mi pénzünkön csinálnak egy új szolgáltatót többek közt a 120 milliárddal felpumpált MFB részvételével?
Akkor most mennyire olcsó is lesz ez az új szolgáltató és milyen pénzből is "jótékonykodnak"?

Tényleg ennyire hülyének nézik az országot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.