A tavaly év végi 20 955 milliárd forintos szintről január végére 20 526 milliárd forintra csökkent a központi költségvetés adóssága. Ez nagyrészt a forint erősödése nyomán bekövetkező...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@libero: Látom, sok hasonló élményünk volt az elmúlt hatvanegynéhány évben!!
Én sem tartoztam a '89 előtti rendszer kedvencei közé!!
"Sziszegve se szolgálok aljas,
nyomorító hatalmakat."
MOST SEM!!
Az_Ember_fia
@libero: Egy tíz éves gyerek is feléri ésszel, hogy egy adósságot fizető ország szarabbul él mint egy Marshall segéllyel támogatott!
Nem kell ide a felesleges ostoba ideológiád.
Mi arról hazudtunk (rendszer szinten!) ami kint volt, ők pedig vica versa.
Aki ezt nem érti meg, vagy félreérti azzal nincs miről beszélni!
libero
@Az_Ember_fia: A bélelt NOKIA-s dobozok is nyilván az ostoba ideológiák közelmúltbeli része, ugye? (Remélem, már örökösen a MÚLT része...)

A háborús adósságot az ország akkori hazaáruló banda tagjai miatt volt kénytelen fizetni AKKOR az ország, MOST meg azért, mert egyes mohó, gátlástalan, jelenkori hazaáruló bandatagok eladósították az országot. Hova mentek a hitelek? (Szilvássy féle kastélyocskákba?!)
Mi működik ebben az országban?
Anyagilag, erkölcsileg lepusztított embermilliók között vannak néhány tízezren, akiknek semmi sem volt elég, milliós fizetéseiket tízmilliókkal egészítették ki, loptak, csaltak, harácsoltak, hazudtak éjjel-nappal... csak úgy elvtársiasan. Persze, szerinted ez is egy ostoba ideológia...

Amúgy a Marshall segélyre hivatkozni a mai állapotok magyarázataként egy kicsit talán kórós felfogásra (túlmosott agyra, ideológiára?) vall.

Én az évek során a szememnek hittem, és nem voltam azok között, akik rendszer szinten hazudtak, nem is ragaszkodom ahhoz, hogy olyannal beszéljek, aki ezt megtette. Annál is inkább, mert lehet az Embernek olyan fia, akire egyáltalán nem büszke, s felesleges is az olyanokra pazarolni a szót...

Egyetértek: az ilyenekkel nincs miről beszélni!
sasi1115
@libero: Világlátott, tapasztalt embernek tűnsz.
Kérlek, tedd meg hogy megosztod véleményed velünk a 8 napja kinevezett igazgató jutalmáról. Azok kik voltak? Az oroszok?
Ébresztő! Magyarország 2012. Fidesz-KDNP kormány. Fideszes önkormányzat. Fideszes Holding. Fideszes lenyúlás. Manapság már nokiás doboz sem kell, mert nyíltan lehet csinálni. Szégyenérzet nélkül!
Ezekről az emberekről írtál korábban?
"a kondérból az utolsó falatot is ki akarja kaparni a másik elől, akkor is, ha beléje már nem fér, a másik ember meg éhhalál küszöbén van."
Nem kell válaszolni, hisz elég ha LÁTOK, HALLOK, OLVASOK, NYITOTT SZEMMEL JÁROK...
Dr. Akula
@sasi1115: megelőztél, földim! Istenúccse, pont ezt akartam írni, még az idézet is stimmel!! Gondolat olvasó vagy?? :)
libero
@sasi1115: @Dr. Akula: Egyetértek, indokolatlan jutalmak kifizetése IS jogosan háborítja fel az embereket, de azért valahogy mégis csak tisztább játék, mint a telefon dobozok feltöltögetése négy fal között, mindenféle követhetetlen forrásból származó pénzmagokkal. Nem beszélve arról, hogy nem vagyok biztos abban, hogy azok a jutalmak zsebben is fognak maradni...
Természetes, hogy minden politikai hatalom a gazdasági hatalmának a megerősítésére törekszik, hiszen üres zsebbel semmibe veszik az embert.

Biztos vagyok abban, hogy nem minden megoldás korrekt, és szabályos, lesznek majd bizonyára mai "NAGY" emberek, akik váltani fogják a cella lakókat, mert ugye, tudjuk, a fák nem nőnek az égig...

Amúgy a mai vezetők sem szentek, miért is lennének azok? Sokan közülük rendelkeztek anno piros párt könyvvel, van köztük jó pár gumigerincű és már többedszer a szélirányba beálló. Azok, akik most fennen hangoztatják a politikai megvilágosodásukat, hasonló hangerővel kiáltják majd világgá vissza vörösödésüket, ha fordul a kocka...

Azért úgy látom, a liberálisnak nevezett abnormális irányzat felé menetelés megtorpant, s bízom abban, hogy akiket ki kell zárni a kormányzásból, azok ki is fognak kerülni, illetve, ha jogos, be fognak kerülni a megfelelően őrzött helyre.

A jövőbe beleszólhatunk, el kell menni szavazni, ha eljön az ideje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.