Barátságtalan módon kényszerítette birtokon kívülre a kormány a Fidesszel egyébként jó kapcsolatot ápoló CBA tulajdonosait abból a vállalkozásból, amely jelentős hasznot húzott eddig a vasúti üzlethelységek bérbeadásából. A Resti Zrt visszaállamosításával a kormány két legyet ütne egycsapásra: nekilátna az elhanyagolt pályaudvarok rendbetételének és ügyintézési központokat - kormányablakokat - nyitna a forgalmas állomásokon. A fogathajtó világbajnok, Lázár Vilmos és üzlettársai bérlőként vígasztalódhatnak majd korábbi területeiken.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
Miért nem a Toi Toi Wc-k be rakják a kormányablakokat? Ügyintézés? Te jó anyám! Egy irodába,vagy székházba is egy fél nap.Kíváncsi leszek,hogy pl a Keletibe ki fog ügyeket intézni úgy,hogy ott dekkol órákat. Még nem vagyok teljesen fanatikus leszólogatója az új ötleteknek,de sajnos szerintem ez is egy fölösleges sz@r. :)
palika
Itt valami bűzlik, mi mehet itt a háttérben?
lópicigáspár
Ezek meglopják a saját pajtásaikat is! Előbb utóbb kitolat mögülük a tőke és mehetnek a levesbe!
zsolti
az kell még az állomásokra pont, egy kormányablak. enni, wc-zni, leülni nem lehet, de az alkotmányt legalább majd elolvashatom a húgyszagú váróban. oda való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.