Szerinte nincs szégyellnivaló abban, hogy a dohánycég is részt vett a trafiktörvény megalkotásában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@gabrella: Gondolkozz csak egy kicsit! A dohány gyártásban iszonyatos pénzek forognak! Ha ezeknek a disznóknak tényleg a fiatalok védelme lenne a célja, egyszerűen leállítanák a Mo-i dohány gyárakat, mint ahogy kivégezték a cukoripart, a tsz-eket.
De, nem erről van szó! Nem elég, hogy az égbe emelték a dohánytermékek árát, az ÁFÁ-t, most már kizárólagos ellenőrzést akarnak gyakorolni a forgalmazás és annak haszna fölött. Gondolod, hogy lézerjanit egy percig is foglalkoztatja az ifjú és nem ifjú emberek egészsége? Ne röhögtess. Gondolod, a dohány gyár vezetője, Sánta "úr" véletlenül dörgölőzik 10 éve ehhez a mocsokhoz? Nem. Nem. Ki van ez találva és biztos lehetsz benne, ha egyszer valaki megbolygatja majd ezt a "tiszteletreméltó" kapcsolatot, számos vissza élésre, zsíros koncokra fog fény derülni! Nem véletlen, hogy a többi dohány gyártó és forgalmazó cég elhatárolódik ettől a szemét munkától!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: "Orbán Viktor (Hang.png kiejtése✩) (Székesfehérvár, 1963. május 31. – ) magyar politikus. Országos ismertséget Nagy Imre és társai újratemetésén elmondott beszédével[1] szerzett. 1988-ban a Fidesz egyik alapítója, majd 1993-ig választmányának tagja. 1993 és 2000 között, illetve 2003-tól a párt elnöke. 1990-től országgyűlési képviselő, 1994-ig a Fidesz frakcióvezetője. 2002-től az Európai Néppárt egyik alelnöke. 1998 és 2002 között és 2010. május 29-től Magyarország miniszterelnöke."

hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

Felmenve a wikipédia oldalára a "kiejtése" szóra kattintva ismételgeti a nagyvezír áldott nevét.
Tényleg ennyire hülyék ezek?

Kedves fanok, jó kattintgatást, csak aztán el ne felejtsetek egy tartalék egeret vásárolni!:-)))))
Csizmás Kond
@luigilongo60: Ilyen a világ, nem vagyunk egyformák...nem is sejtetem hogy neked az ilyesmik tetszenek, vagy örömet okoznak...holtáig tanul az ember...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.