Mérlegeli a kormány, hogy többségi tulajdont szerezzen Demján Sándor nagyvállalkozó bankjában, az üzlet érdekében most átvilágítják a hitelintézetet - tudta meg az [origo]. A magyar bankpiacon több mint húsz éve jelen lévő törpebankból született Gránit a nagyobb bankoknál olcsóbb vétel lehet, és vonzerejét emelik kapcsolatai. Az üzlet még nem biztos, de a kormány szándéka egyértelmű.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"A költségvetés feszített helyzete miatt az ár nyilván lényeges kérdés" - ennek ellenére én nem javasolnám a kis-bank megvételét, kétes tulajdonosi struktúrája miatt sem.

A Takarékbank lényegesen jobb vétel lenne, "közelebb áll" a lakossághoz.
Dr.luigilongo60
@verőce21: És szerinted érdekel valakit ebben a történetben a lakosság érdeke?

Fütyeszék ezek szerint anno saját lázálmaikat köpködték éveken keresztül a szocikra, amivel állandóan vádolták őket, fütyeszék meg is valósították.
Oligarchák, bankárok, spekulánsok vezetik az országot szorosan összefonódva az állammal, vagyis a kormánnyal.
Az állandó állami tulajdonszerzés melegágya a korrupciónak, ráadásul a lenyúlásokat is így profi szintre emelik.
Az egész rendszer kezd hasonlítani az 1990 előtti időkre.Lassan a hálószobáinkban érezhetjük a kúrmány bűzös leheletét, megmondják milyen iskolába járasd a gyerekedet és ott mit tanuljon, kik oktassák.
Rohadt egy nagy szar ez az egész, úgy ahogy van.
verőce21
Persze sok realitás van abban amit írsz, de itt Demján "megbékítése" nagyobb súllyal bír majd, szükségük van rá.(Valószínűleg ő sem lesz háládatlan, ha megkapja azt a 4 milliárdot)

Ha esetleg itthon is épít belőle egy-két "új szabványok szerinti" bevásárló központot, az pedig csak munkahelyeket teremtene.(De hát ez itt a legutolsó szempont.)

trigranit.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.