Felmondhatja a Fővárosi Vízművek külföldi befektetőivel kötött szerződést Tarlós István főpolgármester - döntött a Fővárosi Közgyűlés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
@verőce21: Ez sajnos olyan naív elképzelés, mint pl. amikor egy ötéves kisgyerek elhatározza, hogy világgá megy. A privatizációkat országhatáron túlról,határozott diktátumok keretében, ( a nép mint tulajdonos - tudta és beleegyezése nélkül ) a hatalmon levő politikai vezetők kollaboráns magatartásának köszönhetően hajtották végre. A baj az, hogy a magyar nép közben meg aludt, meg még mindíg alszik.
verőce21
@barew7: Részedről is naiv elképzelés, ha azt hiszed, hogy én ezt nem tudom!

De húsz év után már kezd magához térni a nép(kellett egy-két nagy pofon nekik), de az ébredés mindenképpen üdvözlendő. Azért a víz az úr...
palika
A Magyar népet nagyon átverték ebben a húsz évben, kis részét még mindig vezetik! De ébred a Magyar, ébredezik és nem felejt!
kiscserkész
@barew7: Attól egyszeresem félj hogy bedöntik az országot ők lenének a legnagyobb vesztesei. És utána kinek tudnák eladni ezt a sok szemetet amit ide hordanak? Meg aztán húznánk egy vonalat, új forint, új gazdaság munkaerő van, szenünk , olajunk, gázunk van, esetleg bankárosaink meg zöldbáróink nem volnának. ENNYI!
palika
@benhur: Így van, most is miért kellünk? Hogy ők jól éljenek és hogy a saját országukban próbálnak a mi pénzünkből valamilyen életszínvonalat fenntartani! Na, miért van az, hogy ott több fizetést kapnak az emberek, mint itt, ugyanazért a munkáért, hát mert amit itt megspórolnak, azt ott költik el! Ha unió és egység, akkor holnaptól mindenhol egységesen legyen egyforma bér is! Ugye milyen érdekes, hogy bedőlne a nagy nyugat!
bundi
azért érdemes a pécsi vízműves dolognak utána olvasni, mert nagyon tanulságos.
és egyből nem olyan fekete és fehér a dolog, a grál lovagok meg nem a városvezetés köreiből kerültek ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.