A Jobbik elnöke szerint népszavazáson kellene dönteni arról, hogy Magyarország csatlakozzon-e az europaktumhoz. Vona Gábor erről csütörtökön szombathelyi sajtótájékoztatóján beszélt. Szerinte az Országgyűlés szerinte nem legitim fórum arra, hogy ebben a kérdésben döntsön.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@benhur: Tájékoztatlak, hogy anno nemmel szavaztam, mi több a munkahelyem "bánta" a csatlakozást, viszont a jelenlegi helyzetben egy esetleges kiválás katasztrófa volna. Ja, ha netán pénzt kapnék, még nagyobb marhaságokat írnék és a királyunk lenne az istenem! :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Felipe: Pajtás Ausztria mekkora is? Vagy Svájc? Na látod a szemléleteddel van baj! Megkérlek homályosíts fel hogy pl. mekkora is a Svájci gazdaság hogy így tudnak szívatni minket a frankkal? Na látod már romokban is hever az ideológiád.
Yeromos
@benhur: Cinege et. nem tudott addig számolni ahány atomtöltet volt itt.
Abban igazad van, hogy nem tudok mindent, de azt tudom, hogy te, idióta hozzáértőkre hivatkozva valótlanságokat állítasz. Sajnos országunk kimondottan szegény energia hordozókban. Ha nekem nem hiszel olvass utána. Gondold el ha lenne olajuk, gázunk akkor már nem termeltük volna ki? ( vagy politikusaink nem adták volna el a termelési jogot az elmúlt 20 év alatt.)
Dr. Felipe
@benhur: Szerinted Ausztria és Svájc nem függ energetikailag más országoktól? Akkor mutass rá légyszives hogy hol is rejtőznek az osztrák és svájci gázmezők? A svájci bankrendszer az teljesen más tészta ne mossuk össze a dolgokat.
Dr.luigilongo60
Ezeket az olaj és gázmezőket vajon ki álmodta meg és melyik pszichiátrián?
kiscserkész
@Yeromos: Hátha egyszer még lesz erről tények alapján vitáznunk. Tudod ez olyan mint a Rózsadombi paktum. Nem volt, de mindenki erről beszél. Nagyon sok mindenről még nem derült ki ami van.
labos
teljesen vicc, hogy ilyenen vitatkoztok, még a nagy országok is függenek más országoktól, ha nem így volna akkor biztos lenne egy két ország amit 5 m magas fal venne körül a határon és szarna mindenkire.
Az energiakészletről meg annyit hogy "amiről nem tudok az nincs" beszűkült nézőpont alapján véleményt alkotni nem érdemes, nem tudhatod mit rejt a föld még, arról nem beszélve, hogy a makói gázmező spec kitermelést igényel ami most még drága, vagy a recski lignitréteg ami -ugyan nem feketeszén, de energiahordozó-, még nem kezdtek a kitermeléshez. Energia hordozóként említhető, átvitt értelemben a mecseki uránbánya is
Ez csak 3 példa, de biztos lehetsz benne, az ásványi kincsek lelőhelyeit nem szokás nagydobra verni, amíg nem tisztázódik a kitermelés jogi része
Az meg hogy az életszínvonal emelkedik-e, az nem csak másoktól függ, saját magadtól is, de ha valaki seggel áll mindenhez és másoktól vár megoldást, mindent megmagyaráz , hogy miért nem, az maradjon is ott ahol eddig kesergett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.